Klubo „Viltis gyventi“ nariai pasidžiaugė nuveiktais darbais

Besibaigiant metams, Birštono onkologinių ligonių klubo „Viltis gyventi“ nariai susibūrė į eilinį ataskaitinį susirinkimą, kurio metu džiaugėsi ir nuveiktais darbais, ir bendryste.
Ataskaitinis susirinkimas pradėtas darbų pristatymu nuo 2020-ųjų metų. Nepaisant to, jog pastaruosius keletą metų įvairių nevyriausybinių organizacijų veiklą apribojo pandemijos draudimai, klubo narės Angelės Kederienės teigimu, pagal galimybes, veikla vis tiek vyko. Net ir tuomet, kai griežti pandemijos ribojimai neleido susitikti gyvai, klubas stengėsi nestabdyti veiklos ir bendrauti nuotoliu. Taigi ir darbų per dvejus metus pavyko nuveikti nemažai. Tarp jų – ir edukacijos, įvairios diskusijos ir paskaitos.
Angelės Kederienės pristatyta darbų ataskaita liudija, jog klubo nariai domėjosi ne tik sveikatos stiprinimo, bet ir saugumo klausimais, kaip neužkibti ant sukčių kabliuko. Ataskaitiniu laikotarpiu klubo „Viltis gyventi“ nariams pavyko ir šiek tiek pakeliauti bei susipažinti su tokiais miestais, kaip Šiauliai ir Palanga.
Pasidžiaugti klubo veikla ir nuveiktais darbais atvyko ir gausus būrys svečių: kolegos iš Birštono nevyriausybinių organizacijų, Birštono savivaldybės atstovai: merė Nijolė Dirginčienė, vicemeras Vytas Kederys, Socialinės paramos skyriaus vedėja Milda Ramanauskienė, Seimo narys Andrius Palionis, „Tulpės“ sanatorijos direktorė Liucija Patinskienė.
N. Dirginčienė už darbus ir bendruomeniškumą padėkojo ir padėkos raštus įteikė klubo pirmininkei Nijolei Dusevičienei, Angelei Kederienei, Rimai Pašukevičienei, Irenai Čeikienei bei Vilmai Klimienei.
Už nuoširdų darbą padėkojo klubo pirmininkei Nijolei Dusevičienei, taip pat dėkojo „Viltis gyventi“ klubo nariai bei Socialinės paramos skyriaus vedėja Milda Ramanauskienė.
Vakaro metu tradiciškai pasveikinti ir klubo „Viltis gyventi“ jubiliatai.
Rimantė Jančauskaitė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *