Prienų „Labas GAS“ pradeda pasiruošimą sezonui

Prienų ,,Labas GAS“ komanda pirmadienį pradėjo pasiruošimą naujajam ,,Betsafe-LKL“ krepšinio sezonui.


Komandos sudėtyje – aštuoni lietuviai, du amerikiečiai, kanadietis ir serbas. Vyrai džiaugiasi sugrįžimu.
– Į Prienus grįžti visada malonu. Man šie metai klube jau treti, tad viskas labai jauku, pažįstama. Miestas pasižymi gera infrastruktūra, žaidėjams čia puikios sąlygos gyventi ir tobulėti, – teigė ,,Labas GAS“ komandos senbuvis Justinas Jogminas.
Pasak amerikiečio Jy‘lan‘o Washington‘o, pagrindinis jo tikslas Lietuvoje – laimėti kuo daugiau rungtynių ir pažinti lietuviškąją kultūrą. Apie Prienus krepšininkas žinojo iš brolių LaMelo ir LiAngelo Ball‘ų, kurie tuometinėje Prienų-Birštono ,,Vytauto“ komandoje žaidė dar 2018 metais. ,,Vykdamas į Lietuvą žinojau, jog čia – krepšinio šalis, tad atvykęs labai nenustebau. Prienų vardas buvo girdėtas: LaMelo Ball‘as čia žaidė“, – pasakojo 25-erių puolėjas.
Prienų ,,Labas GAS“ senbuvis Rokas Gadiliauskas, paklaustas, kaip jaučiasi prieš naująjį sezoną, į klausimą atsakė su šypsena. ,,Manau, šiemet turime tikrai kitokią, ambicingesnę, daugiau patirties ir kitokią komplektaciją turinčią komandą. Nors ir prisimename nuoskaudas dėl praėjusio sezono, bet, mano manymu, visiems žaidėjams: ir naujiems, ir ne vieną sezoną praleidusiems netruks motyvacijos pasirodyti geriau, atnešti pergales į Prienus ir džiuginti žiūrovus.“
Nepaisant kardinalių klubo pokyčių, krepšininkai nusiteikę ambicingai. Aštuoni nauji Prienų ,,Labas GAS“ žaidėjai, naujas komandos vadovas, nauji veidai klubo personale. Vyrai tikisi žaisti greitą ir šiuolaikišką krepšinį bei iškovoti kuo daugiau pergalių.
Marija Janavičiūtė
Autorės nuotrauka

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *