Konkurso „Sukurta Prienų krašte“ apdovanojimai

Kauno pramonės, prekybos ir amatų rūmai, siekdami skatinti lietuviškų, aukštos kokybės, inovatyvių, išskirtinės kokybės, galinčių konkuruoti Lietuvos ir užsienio rinkose paslaugų kūrimą, produktų gamybą ir verslo plėtrą Prienų rajone, 2021 metais jau ketvirtą kartą paskelbė konkursą „Sukurta Prienų krašte“.

Kauno PPAR Prienų atstovybės vadovė, UAB „Ekofrisa“ direktorė Lina Dužinskienė, 2021 m. konkurso „Sukurta Prienų krašte“ nugalėtojos UAB „Doleta“ vadovas Mindaugas Skardžius ir meras Alvydas Vaicekauskas.

Šiam konkursui savo produkciją pristatė gilias tradicijas turinti langų gamybos įmonė „Doleta“ ir ekologiškų duonos ir kitų produktų gamintoja UAB „Du medu“.
Konkurso dalyvių paraiškas vertino ir nugalėtoją išrinko komisija, sudaryta iš Prienų rajono savivaldybės ir Kauno PPAR narių. Buvo vertinama pagal šiuos kriterijus: gaminio (paslaugos) išskirtinumą, unikalumą, kokybę, apdovanojimus parodose ir mugėse, draugiškumą aplinkai.
2021 m. konkurso „Sukurta Prienų krašte“ nugalėtoja paskelbta UAB „Doleta“ už gaminį – į lauką atidaromus energetiškai efektyvius langus. Kauno PPAR Prienų atstovybės vadovė, UAB „Ekofrisa“ direktorė Lina Dužinskienė kartu su meru Alvydu Vaicekausku šio konkurso pagrindinį prizą, kalvio Martyno Breikšto nukaltą „Aitvarą“, ir nugalėtojo sertifikatą įteikė įmonės vadovui Mindaugui Skardžiui.
UAB „Doleta“ jau 30 metų gamina medinius, medžio – aliuminio langus, žiemos sodus, fasadus, duris. Įmonė orientuojasi į klientus, kuriems reikia kokybiškų, patikimai funkcionuojančių, užtikrinančių komfortą patalpose, turinčių estetinį vaizdą gaminių.
M.Skardžius visos komandos vardu padėkojo už šį apdovanojimą. Pasak jo, sukaupta patirtis įmonei leidžia būti vienu žingsniu priekyje ir kurti išskirtinius gaminius, vertinamus klientų ir viršijančius partnerių lūkesčius.
Konkurso dalyvio sertifikatas ir Prienų rajono savivaldybės dovana skirta UAB „Du medu“ – už produktą „Ekologiškas špinatų ir grietinėlės kremo tortas su šilauogėmis“, įmonės atstovams nedalyvaujant renginyje, vadovui Vytautui Račickui padėkota žodžiu.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *