„Vasarėle, būk sveika!“

Pragiedrėjus dangui birželio 3-iosios popietę Šilavoto laisvalaikio salės prieigose susirinko būrys vaikų. Juos pasitiko Prienų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Eglė. Ji pasakojo vaikams, kaip reikia saugiai elgtis miške, kieme ir namuose.

Smagios vasaros linkėjo Šilavoto seniūnė Neringa Pikčilingienė. Bibliotekininkė Kristina pristatė vasaros skaitymo iššūkio „Vasara su knyga“ užduotis ir kvietė aktyviai dalyvauti jame. Prienų r. policijos bendruomenės pareigūnė Edita priminė vaikams, kaip saugiai važiuoti dviračiu, kaip elgtis vienam likus namuose. Policijos bičiulis Amsis ir Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centro darbuotoja Judita Lučkienė pakvietė pasimankštinti. Po mankštos kartu su Šilavoto laisvalaikio salės renginių organizatore Saule Blėdiene vaikai aktyviai dalyvavo estafetėse ir kituose žaidimuose.

Aktyviai pajudėję, gausiai apdovanoti palinkėjome vieni kitiems smagios vasaros ir jau su nekantrumu laukiame naujų susitikimų Vasaros šventėje.

Kristina Tamašauskienė

 

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *