2022 metų horoskopas Zodiako ženklams

2022 metų horoskopas Zodiako ženklams žada pateikti ne vieną staigmeną. Vienus nudžiugins, apdovanos, kiti sulauks nemenko išbandymo. Tačiau net sunkiausi išgyvenimai visiems Zodiako ženklų atstovams išsispręs teigiamai…
Avinas. Metų pradžioje tikėtinos problemos šeimoje. Santykių aiškinimasis su artimaisiais gali išmušti iš vėžių, tačiau jei būsite kantrus, išmoksite nusileisti, ginčai ir nesusipratimai liausis. Po kasdienių darbų daugiau laiko skirkite poilsiui.
Pajutę energijos antplūdį avinai nugalės bet kokius negalavimus.
Jautis. Turite išmokti greitai ir aiškiai mąstyti. Nuo priimtų sprendimų priklausys jūsų gyvenimo sėkmė ir finansinė padėtis. Asmeniniame gyvenime audrų nebus, – vyraus sutarimas ir ramybė. Svarbu nepamiršti poilsio ir pasirūpinti teigiamomis emocijomis. Neimkite per giliai į širdį smulkmenų ar nemalonių situacijų.
Rūpinimasis savimi padės jaučiams pasveikti nuo lėtinių ligų.
Dvyniai. Ieškantys gero darbo gali drąsiai vykti į darbo pokalbius – sėkmė bus jūsų pusėje. Esate optimistai, todėl jūsų gyvenime problemos – trumpalaikės ir greitai išsisprendžia. Ateinančiais metais sulauksite nemažai džiuginančių pasiūlymų.
Dvyniams gali kilti virškinimo sutrikimų, tad pasirūpinkite sveiku gyvenimo būdu.
Vėžys. Naujaisiais metais nustokite jaudintis ir nerimauti dėl aplinkinių. Kuo paprasčiau į viską reaguosite, tuo sėkmingesnis būsite. Idealus metas pamiršti neigiamas praeities situacijas ir dėmesį sutelkti į ateitį. Vėžius teigiamai paveiks bendravimas su žmonėmis, kuriems reikalingos jų žinios ir patirtis.
Jei turite antsvorio, galite patirti sveikatos problemų, todėl būtina sulieknėti.
Liūtas. Nederėtų per daug pasitikėti savimi, – tai nenaudinga nei darbe, nei asmeniniame gyvenime. Nesivelkite į abejotinus sandorius. Jūsų laimės sąlyga – ramybė ir apgalvotas elgesys. Tapsite sėkmingesnis visose gyvenimo srityse, jei neskubėsite. Liūtai turėtų pasirūpinti, kad jų mityboje netrūktų jodo.
Metų pabaigoje galimi nedideli sveikatos sutrikimai.
Mergelė. Šiais metais galėsite ramiai atsikvėpti ir džiaugtis laimėjimais. Nekurkite pernelyg didelių planų. Atostogaukite, išvykite į ilgą kelionę, – tai suteiks jums energijos ir kūrybinių jėgų naujiems projektams. Pildysis troškimai, gerės gyvenimo kokybė. Nuo kovo mėnesio jums padės stipri intuicija.
Pavasarį Mergelės gali patirti traumų, o vasarą – alerginių reakcijų.
Svarstyklės. Laukia daug įvykių, kurie galimai pakeis jūsų gyvenimą. Turėsite spręsti problemas darbe. Šeimos nariams prireiks jūsų paramos ir vertingų patarimų.
Žiemos mėnesiais Svarstyklėms derėtų atidžiau tvarkyti finansus.
Metų pabaigoje galėsite ramiai pailsėti ar išvykti ilgai lauktų atostogų. Patartina jums vengti itin aštraus ir riebaus maisto.
Skorpionas. Jei ilgai nesiryžote keisti nemėgstamo darbo, – pirmoji metų pusė tam tinkamiausias laikas. Galima įtampa, problemos namų buityje, tačiau palaipsniui viskas susitvarkys. Tikėkite savo sėkme ateityje ir nebūkite pesimistu.
Vasarą Skorpionams derėtų pasirūpinti stuburo ir nervų sistemos būkle.
Antroje metų pusėje laukia malonios ir nemažos staigmenos asmeniniame gyvenime.
Šaulys. Pirmas pusmetis tiks kelionėms, kraustymuisi, pasimatymams. Astrologai pataria periodiškai keisti situaciją. Tikėtina, kad susirasite gerai apmokamą darbą. Galimas stresas, ginčai asmeniniame gyvenime, tačiau pamažu viskas nurims.
Šauliai turėtų atsisakyti greito maisto ir vadovautis sveiko gyvenimo principais.
Ožiaragis. Būkite malonūs žmonėms, kurie jums siūlo pagalbą. Metų viduryje karjeros srityje laukia teigiami įvykiai, geros emocijos. Sutelkite dėmesį į darbo pareigas. Priešingu atveju galite prarasti savo poziciją.
Metų pabaigoje atidžiau rūpinkitės savo sveikata. Ožiaragiams derėtų atkreipti dėmesį į širdies, stuburo, kvėpavimo funkcijas.
Vandenis. Šio ženklo atstovai norės gyvenimo pokyčių, tačiau nepasiduokite emocijoms, – jei pasikeistų jūsų nuomonė, kelio atgal nebus. Sutelkite dėmesį į tai, kas iš tikrųjų svarbu ir nuosekliai laikykitės sumanyto plano.
Vandeniams svarbu visur laikytis saiko, tada išvengsite rimtų sveikatos sutrikimų, ypač nervų. Daugiau laiko praleiskite gamtoje su artimaisiais.
Žuvis. Jūsų užduotis, – išsaugoti ir materialų, ir dvasinį turtą, ką pasiekėte pernai. Metų pradžioje teks spręsti su šeima ar mylimu žmogumi susijusias problemas. Pajamos padidės, tačiau atidėkite lėšų ir nenumatytiems poreikiams.
Žuvys patirs išbandymų darbe ir asmeniniame gyvenime: svarbiausia išlikti ramiems.
Išmokite derinti darbą ir poilsį, nes pervargus galimos rimtos ligos.

Rubrikoje Teisė žinoti. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *