Aptartos svarbiausios problemos

Rugpjūčio 25 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vyko susitikimas su politiku, Seimo nariu Andriumi Kupčinsku. Susitikimo metu apžvelgti Seime svarstomi įstatymų projektai ir aptartos aktualios Prienų ir Birštono krašto problemos.
Susirinkusieji išsakė pageidavimą dėl ženklo pastatymo, vedančio Juozo Lukšos-Daumanto tėviškės link, kuris yra svarbus istorijos bei asmenybės atminimas.
Buvo pristatyta Kaunas-Prienai kelio darbų projekto pradžios data ir situacija, kuri, Seimo nario ir jo padėjėjo Jovydo Juocevičiaus teigimu, yra svarbi kiekvienam prieniečiui, birštoniečiui ir netgi pravažiuojantiems kauniečiams. Ši kelio rekonstrukcija ir jo išplėtimas suteiktų galimybių Prienams ir Birštonui augti bei plėstis.
Gyventojai taip pat išreiškė susirūpinimą dėl autobusų stotelės šalia Škėvonių kapinių, kurioje nėra stogelio, apsaugančio laukiančius žmones nuo stipraus lietaus. Pasak gyventojų, tai – didelis diskomfortas keliaujantiems viešuoju transportu.
Pasak J.Juocevičiaus, susitikimą organizuoti Prienuose nuspręsta dėl to, kad Seimo narys norėjo artimiau susipažinti su vietos gyventojais, užmegzti su jais ryšį ir sužinoti visas krašto aktualijas bei problemas, kurias galėtų išspręsti kreipdamiesi į atitinkamas institucijas. Kitas susitikimas planuojamas spalio mėnesį. Jo metu su gyventojais planuojama aptarti žaliosios energetikos tendencijas ir klausimus, jų naudą gyventojams.
Deimantė Stanevičiūtė

Rubrikoje Politika. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *