„Šeimos klinika“ mini 16 metų sukaktį

Kovo 2 dieną nedidelis „Vita simplex“, dar vadinamos „Šeimos klinikos“, kolektyvas kukliai paminėjo 16 metų sukaktį.

16 metų „Šeimos klinikoje“ dirbanti gydytoja Violeta Ražanskienė kolektyvui linkėjo kantrybės ir tarpusavio supratimo.

 

Už ilgus darbo metus padėkota Angelinai Mickevičiūtei.

„16 metų žmogui – tai tvirta pradžia iš paauglystės į brendimą, trūksta tik 4 metų ir mes jau turėsime visą brandžią kartą“, – trumpai kolektyvą ir pacientus sveikino direktorius Vladas Aržanauskas, kartu prisimindamas ir pačią pradžią, kai jo vizija – apgriuvusį pastatą Prienų kareivinių miestelyje pritaikyti visuomenės reikmėms – daug kam atrodė nesėkminga.

Paklaustas, kaip per 16 metų pasikeitė „Šeimos klinika“, direktorius pabrėžė, jog vienas iš didžiausių ir labiausiai matomų pasikeitimų – tai tarsi feniksas iš pelenų atgijęs pastatas, kuris tapo visuomenei naudinga vieta. Žinoma, bėgant metams, atsinaujino ir

Minėjimo metu taip pat pasveikinta nauja darbuotoja – Liveta Ptakaitė.

medicinos aparatūra, kolektyvo branduolį, kurio tikslas – suteikti kokybiškas paslaugas, papildė nauji kompetentingi darbuotojai.
„Mes prieniškiams sukūrėme paslaugą arčiau namų ir džiaugiamės, jog pacientai pasitiki mumis bei esame jiems reikalingi. Visgi, kai prieš 16 metų pradėjome vystyti idėją, turėjome labai daug neaiškumų, daug kas sakė, kad mums nepasiseks, nes čia yra labai nykus rajonas. Šiuo metu matome, jog situacija tikrai pagerėjo: žmonės mus gali pasiekti ir kursuojančiais autobusiukais, ir pėsčiųjų takais. Džiaugiamės ir tuo, kad idėją taip pat palaikė Prienų rajono savivaldybė, o laikui bėgant atsirado ir visa graži aplinka, kuri dar labiau pagerino susisiekimą. Per 16 metų klinika jau beveik užaugino ir pacientų kartą,“ – pasakojo Vladas Aržanauskas.

„Šeimos klinikos“ kolektyvą sveikino meras Alvydas Vaicekauskas ir klinikos direktorius Vladas Aržanauskas.

Pasveikinti kolektyvą džiugia proga užsuko ir savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, kuris pasidžiaugė, jog Prienai turi tokią įstaigą, kurioje dirba kvalifikuoti darbuotojai, o jais pasitiki ne tik įstaigos direktorius, bet ir patys gyventojai. Sveikatos ir ištvermės, dirbant išties nelengvą, bet labai reikalingą darbą, kolegoms linkėjo jau 16 metų „Šeimos klinikoje“ dirbanti gydytoja Violeta Ražanskienė. Trumpo paminėjimo metu direktorius taip pat pasveikino prieniškę Livetą Ptakaitę, kuri, apsigynusi sveikatos mokslų diplomą, papildė slaugytojų gretas, bei padėkojo ilgametei darbuotojai Angelinai Mickevičiūtei, po 16 metų buvimo kartu paliekančiai kolektyvą.
Rimantė Jančauskaitė

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *