Moterų simpatijas užkariauja prisegamos kojinės

 

Jei manote, kad prisegamos kojinės yra išskirtinai erotinis aprangos akcentas, keiskite nuomonę. Žinoma, jos tikrai atrodo seksualiai, bus didelis privalumas, jei norite vilioti, tačiau, nepaisant to, prisegamos kojinės yra nepaprastai patogios, stilingos ir dailios. Tai patvirtins kiekviena, turinti tokių aksesuarų savo drabužinėje. O jei dar neįsigijot nė vienos poros – paskubėkite. Neabejojame, kad tai bus pirma, bet ne paskutinė Jūsų prisegamų kojinių pora.

Patogumą lemia audinys

Renkantis prisegamas kojines, žinoma, svarbu vertinti dizainą, tačiau kur kas svarbiau yra audinys, iš kurio kojinės pasiūtos. Dizainas dovanos estetiką ir grožį, o audinys – komfortą. Paprastai prisegamos kojinės siuvamos iš tinklinio audinio, kuris gali būti įvairaus stambumo raštų. Jos perregimos, elastingos, idealiai aptempiančios pėdą, blauzdas ir šlaunis ar jų dalį.

Smulkus tinklelis atrodys romantiškiau, jis labiau primins įprastas pėdkelnės, todėl puikiai tiks net ir prie oficialios aprangos derinių. Stambaus tinklelio prisegamos kojinės bus nepriekaištingas viliojimo įrankis. O norinčios įvaldyti itin pikantišką įvaizdį nenusivils pasirinkusios šlapio efekto audinį.

Naivu tikėtis, kad seksualios kojinės bus iš natūralaus pluošto audinių. Dažniausiai joms naudojamas poliamidas, nailonas drauge su elastanu. Tačiau reikia pabrėžti, nors tai sintetiniai pluoštai, bet jų kokybė priklauso nuo apdirbimo technologijos – aukštos kokybės sintetiniai pluoštai savybėmis nenusileidžia natūraliems, o estetiniu ir grožio aspektais net ir pralenkia. Tokias galite išsirinkti https://www.cupid.lt/seksualus-apatiniai/prisegamos-kojines.html asortimente.

 

Puošybos detalės

Vienas kitas puošybos akcentas gali kardinaliai pakeisti bet kokį drabužį. Prisegamos kojinės nėra išimtis šiame kontekste. Būtent dekoracijos joms suteikia romantišką įvaizdį, žaismingą, elegantišką, prabangų, seksualų ar net itin provokuojantį.

Dažniausiai naudojamos tokios puošybos detalės:

  •         nėriniai – tai itin universalus akcentas, galintis dabinti ir klasikinio stiliaus, ir be galo gundančias prisegamas kojines;
  •         gėlių raštai, augaliniai motyvai, geometriniai ornamentai – gėlės ir panašūs raštai labai tinka romantiškam, elegantiškam įvaizdžiui, o geometrinės figūros – modernaus stiliaus akcentas;
  •         juostelės – vertikaliai ar horizontaliai besidriekiančios juostelės gali sukurti optinę apgaulę – vizualiai ploninti arba storinti kojas;
  •         kaspinėliai – akcentas, kuris, priklausomai nuo tinklelio tankumo ir kitų dizaino ypatumų, gali tarpti romantiška arba, atvirkščiai, provokuojančia detale;
  •         žėrintys aksesuarai – elegancija, seksualumas, o neretai ir drąsūs sprendimai.

 

Universalus apatinis drabužis

Prisegamos kojinės yra apatinio trikotažo kategorijai priklausantis aksesuaras, išsiskiriantis plačiu panaudojimo spektru. Jos tobulai atrodys prie vakarinės, kokteilinės suknelės, tiks ir prie oficialios aprangos derinio, o ką jau kalbėti apie jų įtaką Jūsų seksualumui!

Jei šias kojines mūvėsite neoficialioje aplinkoje, leiskite mažytei daliai nėriniuoto kraštelio kyštelėti iš po suknelės ar sijono – tai bus nepaprastai seksualu, tačiau drauge subtilu ir nevulgaru.

Prie oficialių derinių kojinių viršutinė dalis, žinoma, nesimatys, bet jos suteiks kojoms dailumo.

O jei miegamajame jas priderinsite prie korseto, bodžio, paslėpsite po ilgu seksualiu peniuaru ar chalatu, tai būkite tikra, įkaitinsite partnerio fantazijas per akimirką.

Rubrikoje Teisė žinoti. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *