Viešnagė Trakuose…

Rugpjūčio 28 d. Centro lankytojai pramogavo Trakų krašte. Jie smagiai praleido laiką kukurūzų kaime, įveikę labirintą, vaikai nusileido gravitaciniu vamzdžiu, išbandė kukurūzų grūdų SPA, ieškojo lobio kukurūzų dėžėje ir pasidžiaugė kitomis pramogomis. Vėliau su vaikais išskubėjome į šokolado edukaciją.


Trakuose, jaukioje Algimanto Jablonsko kavinukėje, dalyvavome edukacijoje, kurios metu vaikai savarankiškai gamino šokoladinius saldainius, puošė juos marcipaniniais, riešutų ir kitais pagardukais. Šokoladiniams saldainiams stengstant šaldytuve, vaikai aplankė ,,AJ Šokolado skulptūrų muziejų“. Ten jie pamatė daugybę iš šokolado pagamintų skulptūrų, namukų, lobių skrynelių. Po saldžios edukacijos vaikams, kaip tikriems šokolado ekspertams, buvo įteikti pažymėjimai. Į namus vaikai grįžo su savo pagamintais saldumynais, kuriais pradžiugino šeimos narius.


…ir vasaros palydos

Paskutinę vasaros dieną vaikai linksmai ir nuotaikingai laiką leido Nemajūnų dienos centre.


Atsisveikindami su prabėgusia vasara Dienos centro lankytojai pramogavo didžiausiame pimpačkiukų batute, paskui savarankiškai gaminosi kvepalus ir muiliukus. Edukacijos metu vaikai ne tik išmoko kūrybiškai maišyti ir derinti spalvas, bet ir kaip tikri muilo gamybos ekspertai kūrė formas bei muilo ornamentus. Linksmai ir turiningai praleidę paskutinę vasaros dieną vaikai galės sėkmingai pradėti naujus mokslo metus.
BĮ Nemajūnų dienos
centro informacija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *