Susitiko su muzikuojančiais vaikų rašytojais

Prienų Justino Marcinkevičiaus viešoji biblioteka savo bičiulius pakvietė į susitikimą su vaikų rašytojais Tomu Dirgėla ir Justinu Žilinsku. Tačiau tai nebuvo paprastas susitikimas, jame dainavo muzika. Nors Justinas ir Tomas yra rašytojai, tačiau ir jiems kartą nesirašė. Tada jie čiupo instrumentus ir ėmė dainuoti. Taip gimė duetas „Kai nesirašo“.


Duetas neslepia, kad muzika jų gyvenime užima ne mažiau svarbią vietą nei knygos. „Muzika yra tokia pat kūryba, kaip ir knygų rašymas, tad taip irgi realizuojame save“, – sakė Tomas. Jie savo kūryba mielai dalinasi su mažaisiais, taip juos skatindami nebijoti kurti bei realizuoti save.
Prienuose rašytojų atlikta smagi programa sudomino ne tik vaikus, bet ir suaugusiuosius. Svečiai ne tik dainavo vaikiškas dainas, bet ir kiekvieną norintįjį kvietė prisijungti bei įdėti savo indėlį į dainą. Vaikai noriai įsitraukė į renginį, siūlė dainų žodžius, dainavo kartu. Net paskolino savo kepures atlikėjams. O Justinas ir Tomas gerą nuotaiką dalino į visas puses. Dainomis kvietė ne tik prisijungti ir dainuoti kartu, bet ir apie paprastus, gyvenimiškus dalykus pagalvoti kitaip nei įprasta.

Amanda Kiukytė

Rubrikoje Kultūra. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *