Smagu žinoti, malonu bendrauti, gera švęsti

Taip galėtume apibūdinti Jiezno gimnazijoje vykusią šventę – Gimnazisto dieną. Daugiau nei pusšimtis dalyvių sugužėjo į Jiezno gimnazijos 14-ąjį gimtadienį. Pasirinkome mokykloje mėgstamą formatą – protmūšį. Savo atvykimu mus pagerbė Butrimonių gimnazijos komanda „BGTeam“, Kruonio gimnazijos „Oginskiukai“ ir „Proto genas“, atidūzgė „Dūzgės“ iš Stakliškių.


Labai malonu, kad Mokyklų bendruomenių metais gimnazijos veikloms neabejingi ir tėveliai. Aktyvi buvo jų „Drąsūs, veržlūs, kūrybingi“ komanda. Su svečiais į ringą stojo ir jiezniškiai gimnazistai: „Jaunučiai“, „Amariukai“, „Rauginti agurkėliai“ ir „Abitūra“.
Ypač džiaugėmės iškilaus mūsų buvusio mokinio, Lietuvos universitetų konferencijos Prezidento, KTU Rektoriaus, „Santakos slėnio“ Prezidento Eugenijaus Valatkos apsilankymu.
Po labai šilto ir nuoširdaus gerbiamo svečio Eugenijaus Valatkos pasisakymo, pasidalinimo atsiminimais apie antruosius namus – mokyklą, išgirdę atskleistas jaunuolio iš provincijos galimybes ir perspektyvas, linkėjimus šventės dalyviams, pradėjome „intelaktualią mankštą“. Klausimai buvo apie viską – pradedant matematika, baigiant muzika.
Puikiai sekėsi „Drąsiems, veržliems, kūrybingiems“ tėveliams. Labai išmanūs ir daug žinantys buvo Kruonio gimnazijos „Oginskiukai“ bei Stakliškių „Dūzgės“. Pirmosios vietos laurai teko jiezniškiams iš komandos „Rauginti agurkėliai“.
Esame dėkingi renginio rėmėjams: Prienų švietimo pagalbos tarnybai, Švietimo ir sporto skyriui, Tėvų komitetui, MB „TRANSKAJA“, Editai Urbanavičienei, Jiezno gimnazijos administracijai už diplomus, padėkas, prizus. Ačiū Mantui ir Monikai už renginio vedimą ir meninę programėlę.
Džiaugiamės užmezgę ryšius su kaimynais, puikia tėvelių iniciatyva ir tikimės, kad ši tradicija tęsis ir ateityje.
Jiezno gimnazijos bibliotekininkė Vitalija Rūdienė,
socialinė pedagogė Rasa Valatkaitė

Rubrikoje Seniūnijose. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *