Sveikiname!

 

Kai baigiantis metams paprašėme skaitytojų prisiminti tuos žmones, kurie savo darbais ir gyvenimo būdu daro pasaulį gražesnį, buvome labai maloniai nustebinti sulaukę daug atsiliepimų. Džiaugiamės, kad žmonės tampa patys aktyvesni, pilietiškesni ir pastebi šalia esančius: kuriančius, auginančius, skubančius į pagalbą, telkiančius bendruomenes, vykdančius įvairius projektus – tiesiog darančius prasmingus darbus.
Metų žmonėmis „Gyvenimo“ ir „Birštono versmių“ skaitytojai išrinko: Antaną Kavaliauską, praėjusiais metais veiklos 25-metį paminėjusios UAB „Strielčių lentpjūvė“ steigėją ir vadovą bei „Pušynės“ viešbučio-restorano Biršto-ne įkūrėją.
Aušrą Deltuvienę – keramikę, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos dailės mokytoją metodininkę, parodų dalyvę ir organizatorę.
Danguolę Kederienę – Birštono gimnazijos direktoriaus pavaduotoją, aktyvią Birštono vienkiemio bendruomenės ir „Jievaro“ šokių kolektyvo narę.

Metų projekto nominacijoje didžiausio palaikymo sulaukė Birštono apžvalgos bokštas ir Švč. Mergelės Marijos Stebuklingosios statulos atnaujinimas Išlaužo kapinėse.
Sulaukėme daug šiltų atsiliepimų ir apie kitus vykdytus projektus bei gražių darbų nuveikusius žmones. Apie juos prisiminsime kituose laikraščio numeriuose ir tradicinėje „Gyvenimo“ Padėkos šventėje, vyksiančioje sausio 24 dieną Prienų kultūros ir laisvalaikio centre. Viliamės, kad pasakojimai apie juos taps paskata naujų idėjų gimimui bei įvairių sumanymų įgyvendinimui.

Rubrikoje Redakcijos skiltis. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *