Kaip pasitikti 2020 metus, kad šie būtų sėkmingi

Su didžiųjų švenčių maratonu nenumaldomai artėja ir Naujieji metai. Pagal kinų atstologiją 2020 – tai metalinės baltosios žiurkės metai. Dažnai, baigiantis metams, žmonės mintyse apmąsto nuveiktus darbus, įvykdytus tikslus bei kur reikėtų pasitempti ir, žinoma, tikisi, jog naujieji atneš daugiau džiaugsmo. Liaudyje sakoma, jog taip, kaip sutiksite Naujus metus, tokie jie ir bus. Taigi kas laukia 2020 metais ir kaip juos pasitikti, jog šie iš tiesų būtų sėkmingi?

Fortūna šypsosis daug dirbantiems
Žiurkė – tai sumanus ir be galo veiklus gyvūnas, kuris nuolat sukasi savo ratelyje, tad ir metai bus geri tiems, kurie nebijo darbo, turi idėjų bei visuomet yra pasiruošę imtis naujų, kartais net drastiškų, iššūkių. Astrologai žada, jog būtent tokius žmones lydės finansinė sėkmė. Taigi, karjeristų ir darboholikų laukia puikūs metai.

Nepamirškite ir artimųjų
Tiesa, kaip ir visur bei visada, ateinančiais metais bus svarbi pusiausvyra, nes žiurkė yra itin aktyvus ir charizmatiškas gyvūnas, kuris mėgsta draugiją, tad, sutikdami naujuosius dideliame artimųjų rate, užsitikrinsite aktyvų ir įdomų socialinį gyvenimą visiems metams! Visgi šis gyvūnas yra labai sumanus, todėl kitus prisileidžia atsargiai, bet prijaukinta žiurkė myli iš visos širdies, tad ir draugus bei antrąją pusę astrologai pataria rinktis atsakingai. Na, o jeigu tokią jau turite, branginkite ją ir ne tik per Naujus metus. Dirbantiems ne tik darbe, bet ir santykiuose su šeima bei draugais žiurkė nepagailės gerų emocijų.

Laimę traukiantys atributai
Ruošiantis naujametiniui vakarėliui, reikėtų atkreipti dėmesį ir į mažas detales, mat šis kinų zodiako ženklas ypač mėgsta spindintį grožį. Ateinančiais metais „ant bangos“ bus visos metalo spalvos, ypač prabanga tviskanti auksinė, taip pat madinga žalia ir mėlyna. Prabangą mėgstančiai žiurkei svarbus ir įvaizdis, ir vakarėlio dekoras. Kuriant naujametinį įvaizdį, nepamirškite jam pritaikyti spindinčių atributų, kurių pasirinkimas išties didelis – nuo ryškaus, blizgančio makiažo iki auksinių aksesuarų. Atkreipkite dėmesį ir į aplinkos puošybą. Blizgiom spalvom padabinkite ne tik patalpas, bet ir stalą: rinkitės paauksuotus ar pasidabruotus įrankius, blizgučiu papuoštas lėkštes, pageidautina ant stalo turėti papuošimą – mažą žiurkytę. Metų globėjai įtikti padės ir vaišių įvairovė: ypatingi, retai ragaujami delikatesai, riešutai ir, žinoma, užkandžiai su sūriu.

Kiti sėkmės simboliai
Ateinančiais metais, mėgstantiems keliauti ir norintiems patirti nepamirštamų įspūdžių, patariama rinktis pietryčių, šiaurės rytų ir vakarų kryptis. Gėlių mylėtojams vertėtų atkreipti dėmesį ne į klasikines rožes, bet į lelijos, pakalnutės ar sanpaulijos žiedus. Ypač palankios šios mėnesių dienos: 4, 8, 13, 22.
Jei 2019 metais kiaulė jums pakišo tikrą kiaulę, pakluskite ateinančių metų šeimininko (žiurkės) norams ir šis jums atneš dar nere-gėtą sėkmę.
Rimantė Jančauskaitė

Rubrikoje Pasaulis iš arti. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *