Dileta Navikauskienė: linkiu vertinti tai, ką turite…

Kokie buvo 2019-ieji

– Tikriausiai, kaip ir daugelis žmonių, baigiantis metams, susimąstau, kas gero ar blogo įvyko jau beveik prabėgusiais metais. 2019 metai mano, kaip jauno žmogaus, kelyje buvo iš tiesų ypatingi ir įsimintini dėl asmeninių pasiekimų.
Vytauto Didžiojo universitete baigiau socialinio darbo specialybę, įgijau bakalauro laipsnį. Iš karto po studijų gavau pasiūlymą dirbti Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centre ir prisidėti prie bendro tikslo – padėti žmonėms. Šiuo metu esu socialinė darbuotoja, dirbanti su šeima ir Vaikų dienos centro „Pienės pūkas“ darbuotoja. Šiame kolektyve esu be galo laiminga ir jaučiu, jog einu savo keliu, todėl džiaugiuosi, jog 2019 metai man padovanojo dar vieną galimybę papildyti žinių bagažą – šiemet įstojau į nemokamas magistro studijas. Žmogiškai ir paprastai tariant, džiaugiuosi, kad gyvendama Kaune, dirbdama Prienuose, pajėgiu tęsti studijas ir dar randu laiko sau, o jei tiksliau, sportui.
Mokydamasi ir dirbdama tobulėju kaip asmenybė bei realizuoju savo tikslus ir idėjas. Taip, galbūt mano pasiekimai nėra pasaulinio masto: vaistų nuo vėžio neišradau, klimato atšilimo nesustabdžiau, bet labai džiaugiuosi susiklosčiusia situacija ir tuo, jog kuo nors galiu prisidėti prie Prienų žmonių gerovės. To ir palinkėčiau artėjančių Naujųjų, 2020, metų proga – džiaugtis mažais dalykais, nuoširdžiai vertinti tai, ką turite, tęsti tai, ką pradėjote, ir pasiekti tai, apie ką svajojate.

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *