„Valstiečių“ vasaros sąskrydis Pašventupyje

Liepos 27 d. Prienų rajone, Jono Vilionio sodyboje Pašventupio kaime, vyko kasmetinis tradicinis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narių ir jų šeimų vasaros sąskrydis, kurio dalyviams sveikinimo laišką atsiuntė premjeras Saulius Skvernelis.

LVŽS Prienų skyriaus nariai sąskrydyje su skyriaus pirmininku J.Vilioniu ir europarlamentaru B.Rope.

Į sąskrydį atvyko ir nemažai žinomų politikų: sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis, Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis, aplinkos ministras Kęstutis Mažeika, europarlamentaras Bronis Ropė, Seimo nariai Agnė Širinskienė, Naglis Puteikis, Rima Baškienė, Andriejus Stančikas ir kiti.
Sąskrydžio programa buvo turininga ir įvairi, jame užimtumo surado ir suaugusieji, ir vaikai.
Renginio teritorijoje esančiame tvenkinyje vyko žvejybos varžybos, kurių laimikis atsidūrė puode. Skyrių komandos aktyviai dalyvavo azartiškose sportinėse rungtyse: žaidė kvadratą, smiginį, mėtė į krepšį, traukė virvę, lipo į medinį stulpą, rideno šieno rulonus, rungtyniavo valtimis, susikovė stipruolių trikovėje. Prienų skyriaus komanda bendroje įskaitoje tapo varžybų nugalėtoja ir laimėjo sąskrydžio taurę.
Norintieji prie šachmatų lentų žaidė simultaną su sąjungos pirmininku Ramūnu Karbauskiu. Vyko skyrių meniniai pasirodymai, Prienų skyriui atstovavo atlikėja Milena Ruseckaitė. Sąskrydžio dalyvius sveikino Jungėnų kaimo kapela. Vaikams buvo pasiūlyta edukacinių veiklų, pramogų ir žaidimų. Sąskrydžio dalyviams koncertavo Prienų krašto atlikėjas Tadas Juodsnukis su grupe, o užkulisiuose buvo kalbėta apie pasiruošimą artėjantiems Seimo rinkimams.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Politika. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *