Tokio prizo dar nebuvo!

Azartiškai petankės žaidėjai, vienai iš precizinio išmušinėjimo Lietuvoje lyderių Irmai Bagdanavičienei iš Birštono sekasi ne tik varžybose, kuriose kartu su vyru Pauliumi neretai laimi prizines vietas. Neseniai pasibaigusiame „Biovela“ vasaros grilio žaidime moteris laimėjo pagrindinį prizą – toną mėsos.

Biovela“ nuotrauka. Irma Bagdanavičienė su vyru Pauliumi (dešinėje). Prizą jiems įteikia „Biovela“ rinkodaros direktorius Povilas Vinžanovas (kairėje).

Šviežia mėsa ir jos produktai – marinuoti, rūkyti gaminiai, įvairūs užkandžiai į namus laimėtojai bus pristatomi kas dvi savaites. Kadangi tokio kiekio mėsos vienai šeimai būtų per daug, Irma prizą nusprendė pasidalinti su tėvais ir krikštasūnio šeima.
Viena, ką žaidimo nugalėtojai tereikėjo padaryti, tai – užregistruoti pirkimo kvitą, kuriame buvo įrašas apie pirktą „Biovelos“ produkciją. Žaidime dalyvavo keli tūkstančiai žmonių, kitiems laimingiesiems buvo išdalinta keli šimtai mėsos rinkinių ir keliasdešimt kepsninių.
Apie laimėtą didįjį prizą buvo pranešta tiesioginiame „M-1“ radijo eteryje, todėl, kaip sakė Irma Bagdanavičienė, iš karto ji nepatikėjo tokia naujiena.

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *