Salės futbolo 3×3 turnyras Jiezne

Sausio 5 d. Jiezno gimnazijoje įvyko tradicinis salės futbolo 3×3 turnyras Jiezno seniūno taurei laimėti. Renginį organizavo seniūnija ir Jiezno gimnazija. Futbolo šventę sveikinimo žodžiais pradėjo Jiezno seniūnijos seniūnas Algis Bartusevičius ir sporto klubo „Jieznas“ viceprezidentas Skirmantas Žalys.


Nepabūgusios žvarbaus vėjo ir gausaus sniego į jaukią, nedidelę gimnazijos sporto salę kovoti sugužėjo septynios komandos: „Kašonys“, „Paukščių galas“, „Centras 1“, „Centras 2“, „Ežero krantas“, „Mūrai“ ir šeimininkų „Jiezno gimnazijos“ komanda. Komandos buvo suskirstytos į du pogrupius ir dėl patekimo į pusfinalį varžėsi rato sistema. Pirmajame pogrupyje į pusfinalį pateko „Jiezno gimnazijos“ ir „Kašonių“ komandos. Antrajame pogrupyje po atkaklios kovos į pusfinalį iškopė „Ežero kranto“ ir „Centro 1“ komandos.
Pirmajame pusfinalyje „Centro 1“ komanda rezultatu 3:1 nugalėjo „Jiezno gimnazijos“ sportininkus, o antrajame – „Ežero krantas“ (5:2) įveikė „Kašonių“ ekipą.
Mažajame finale „Jiezno gimnazijos komanda pirmavo 1:0, bet neišlaikė persvaros ir pristigusi jėgų, rezultatu 1:3 pralaimėjo kašoniškiams.
Didžiajame finale „Centro 1“ futbolininkai (4:2) nugalėjo „Ežero kranto“ komandą ir iškovojo pirmąją vietą, nors rungtynių eigoje ilgai pralaiminėjo.
Rezultatyviausiu turnyro žaidėju be konkurencijos tapo „Centro 1“ komandos žaidėjas Ūdrys Žalys.
Varžyboms teisėjavo objektyvus ir nešališkas teisėjas iš Prienų – Justinas Abraitis. Prizus įsteigė ir komandas prizininkes, nugalėtoją bei rezultatyviausią turnyro žaidėją apdovanojo Jiezno seniūnas Algis Bartusevičius.
Pabendravę, pakilios nuotaikos varžybų dalyviai išsiskirstė, bet tikrai pažadėjo sugrįžti kitais metais.
Saulius Šimanskas
Jiezno gimnazijos kūno kultūros mokytojas

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *