Jaunimas – bendruomenėms

Birštono jaunimo klubo nariai prieš šventes susitiko su Vienkiemio, Škėvonių, Nemajūnų, Matiešionių ir Siponių bendruomenių vaikais. Vyko adventinės edukacijos, kurių metu visi kartu gamino 3 D atvirukus, liejo žvakeles, smagiai pasišnekučiavo apie adventinį laikotarpį ir artėjančias didžiausias metų šventes. Bendruomenėms buvo įteikta sportinio inventoriaus – ilglentės, šalmai ir krepšinio kamuoliai, jį turėdamas kaimiškųjų vietovių jaunimas galės aktyviau sportuoti ir leisti laisvalaikį.

Birštono jaunimo klubo nariai vykdo projektą „Jaunimas – bendruomenei“, kuris finansuojamas Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017 – 2019 metų veiksmų plano 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ lėšomis bei skatinamas Birštono savivaldybės.
Projekto metu nariai kartu su savanoriais, socialinę atskirtį patiriančiais asmenimis gamina suoliukus bei medinę terasą, kurie bus pastatyti Birštono miesto centriniame parke. Taip bus pagerinta viešoji infrastruktūra ir sudarytos geresnės sąlygos organizuoti kamerinius renginius gyventojams, bendruomenių nariams po atviru dangumi. Vaikų ir jaunimo pamėgta vieta vasaros metu bus patrauklesnė ir pritaikyta susitikimams, pabendravimui, filmų peržiūroms ar kitos įdomios veiklos organizavimui.
Asociacijos „Birštono jaunimo klubas“ informacija

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *