Įteikti diplomai antrosios Birštono TAU laidos klausytojams

Praėjusią savaitę Birštono trečiojo amžiaus universiteto (TAU) antrosios laidos klausytojai, iš viso 67 studentai, pavieniai asmenys ir šeimos, baigė Ugdymo mokslų fakultetą, jiems įteikti tai patvirtinantys diplomai.


Universiteto vadovybę ir lankytojus su sėkminga mokslo metų pabaiga sveikino Birštono savivaldybės vicemeras Vytas Kederys ir Administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas. Merės vardu jie absolventams padėkojo už aktyvumą ir žingeidumą bei palinkėjo gilinti žinių bagažą ir ateityje.

Apie tęstinumą ir kiekvieno asmeninį progresą greitoje laiko tėkmėje kalbėjo ir Birštono TAU direktorė Roma Urbonienė, atmesdama visas prieš tai buvusias abejones ir skeptikų pastabas, pasidžiaugdama, kad dar vieno visuomeninio sambūrio veikla Birštone pasiteisino, rado savo nišą ir norinčių daugiau sužinoti bei tobulinti save žmonių. Jos teigimu, praėjusieji mokslo metai buvo darbingi: pasisekus laimėti projektinį finansavimą, 32 studentai mokėsi informacinių technologijų; nemažai jų keliavo Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės keliais. Ir šiuos mokslo metus žingeidūs senjorai baigė trijų diena išvyka į Torūnę (Lenkija).
R.Urbonienė už bendrą darbą padėkojo Valdybos nariams, visuomet buvusiems šalia ir padėjusiems spręsti visas problemas, tvarkiusiems buhalterinius ir kitus dokumentus: fakulteto dekanei Nijolei Jakimonienei, jos padėjėjai Astai Ferevičienei, Antanui Kisieliui ir kitiems.
Po iškilmingo diplomų įteikimo susirinkusieji stebėjo svečių iš Punsko, Trečiojo amžiaus universiteto studentų suvaidintą spektaklį ,,Bobutės susipyko“. Ateityje su Lenkijoje veikiančio TAU universiteto studentais bus palaikomi glaudūs ryšiai.
„Birštono versmių“ informacija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *