Pagerbti rajono medikai

Medicinos darbuotojo dienos proga Prienų rajono savivaldybės vadovai parodė dėmesį savivaldybės asmens sveikatos priežiūros ir gydymo įstaigų darbuotojams, juos pakviesdami į šventinį vakarą su koncertu Prienų kultūros ir laisvalaikio centre, jo metu įteiktas apdovanojimas konkurso „Metų medicinos darbuotojas“ nugalėtojui, skirti mero padėkos raštai už profesinės veiklos nuopelnus, profesinę kompetenciją, iniciatyvą, aktyvumą bendruomeninėje veikloje. Padėkomis paskatinta per 20 Prienų, Balbieriškio, Jiezno, Veiverių, Stakliškių pirminės sveikatos priežiūros centrų, VšĮ Prienų ligoninė, MediCa klinika, UAB „Vita Simplex“, VšĮ „Veiveriečių sveikata“, J.Goberienės stomatologinių paslaugų įmonės, A.Kubilienės odontologijos klinikos gydytojų, bendrosios praktikos slaugytojų, slaugytojų padėjėjų, slaugos specialistų, vadovų ir kitiems medicinos darbuotojams.

Asmens sveikatos priežiūros įstaigos šiemet pasiūlė apdovanoti 20 kandidatų. Prienų r. savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu sudaryta komisija konkurso „Metų medicinos darbuotojas“ 2017 metais nugalėtoja paskelbė Viešosios įstaigos „Prienų ligoninė“ vidaus ligų gydytoją Violetą Purvinienę.

VšĮ Prienų ligoninės vidaus ligų gydytoja ir terapinio skyriaus vedėja įvertinta už ilgametį nepriekaištingą darbą, didžiules pastangas gydant Prienų rajono gyventojus, už rūpestingumą, šiltą žodį bei suteiktą viltį savo pacientams. Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas ir administracijos direktorius Egidijus Visockas gydytojai įteikė šią nominaciją patvirtinantį raštą, specialų prizą ir piniginę premiją.

Gydytoja Violeta Purvinienė Prienų ligoninėje dirba nuo 1977 metų, o Vidaus ligų skyriui vadovauja nuo 1997 metų. Ji vertinama už profesionalumą ir aukštą kvalifikaciją, vidaus ligų diagnostikoje ir gydyme sėkmingai taiko aukštas technologijas. Pacientai į ją noriai kreipiasi dėl savo sveikatos problemų. Tai pastabi, tolerantiška, nuoširdžiai bendraujanti, visų mylima ir mėgstama gydytoja, nestokojanti patirties ir profesinės intuicijos. Į ją patarimo neretai kreipiasi ir kolegos iš kitų gydymo įstaigų. Gydytoja yra Etikos komisijos, Gydytojų konsultacinės komisijos narė, aktyviai dalyvauja ligoninės renginiuose, susirinkimuose, nuolat tobulina savo kvalifikaciją. Gydytoja žingeidi, lankosi rajone vykstančiuose renginiuose, skaito pranešimus sveikatos klausimais gyventojams, šoka linijinius šokius, yra Lietuvos universitetų moterų asociacijos narė.

Gydytoja V.Purvinienė scenoje nuoširdžiai padėkojo visiems už pasitikėjimą, ligoninės darbuotojams -už sklandų ir darnų darbą, kolegoms iš Vidaus ligų skyriaus – už kruopštų, sąžiningą ir pasiaukojantį darbą. Sveikindama visus medikus su profesine švente, gydytoja jiems linkėjo gerumo, džiaugsmo, santarvės ir vilties.

Už ilgametį nepriekaištingą darbą, atsakingumą, dėmesingumą pacientams, paslaugų gerinimą, pagalbą ligoniams pagerbti ir kiti medikai. Juos nuoširdžiai sveikino ir įstaigų vadovai, ir kolegos.

Dalės Lazauskienės nuotraukos

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *