Būk saugus kelyje ir gatvėje!

Kovo 22 – balandžio 11 dienomis Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariatas surengė Birštono mokyklų 1 – 8 klasių moksleivių nuotraukų konkursą „Būk saugus kelyje ir gatvėje“, minėdamas saugaus eismo mėnesį, vykdydamas vaikų ir paauglių prevenciją, siekdamas įtraukti juos į kultūringą laisvalaikio praleidimą, nukreipti nuo žalingų įpročių ir teisėtvarkos pažeidimų, skatinti ugdyti vaikų saviraišką, pilietiškumą per meninius gebėjimus.

Konkurso dalyviai, siekdami atkreipti visuomenės dėmesį į eismo saugumo svarbą ir ugdyti mokinių saugaus elgesio kelyje įgūdžius, kūrė situacijas ir jas fotografavo. Birštono vienkiemio darželio – mokyklos auklėtiniai su mažaisiais pagalbininkais sukūrė nuotrauką, kuri labiausiai atspindėjo saugaus elgesio kelyje ir gatvėje taisykles.
Balandžio 17 dieną Birštono gimnazijos 1 – 3 klasių ir Birštono vienkiemio darželio – mokyklos mokiniams įteiktos padėkos ir dovanos, o pirmos vietos laimėtojams atiteko pagrindinis konkurso prizas – žaislinis šuniukas Amsis.
Kiekvienas mūsų privalo saugoti ne tik save, bet ir kitą. Būkime drausmingi, atsakingi, tolerantiški ir pakantūs!
Milda Mardosienė
Birštono policijos komisariato vyresnioji tyrėja

Rubrikoje Teisėsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *