Laimėjimas, skatinantis žengti tolyn

Kovo 28 d. Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinės grupės ir pradinių klasių mokinių berniukų ansamblis dalyvavo tarptautiniame festivalyje – konkurse „Muzikos talentų lyga 2018“, kuriame laimėjo III vietą.

Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos koncertų salėje vykęs renginys sukvietė daugybę jaunųjų atlikėjų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių šalių. Dalyvių meistriškumą vertino komisijos nariai iš Maltos, Latvijos bei Lietuvos.
Mūsų mokyklos mokinių berniukų ansamblio mažieji dainininkai Adomas Jaruševičius, Gabrijielius Žvaliauskas, Arnas Jarmalauskas, Kevin Kuzminas, Joris Tarulis, Edvinas Laukaitis, Klaidas Klimavičius ir Normantas Lazauskas atliko dainą „Juoda daina“, kuriai pasiruošti padėjo muzikos mokytoja Ramunė Liutvynskienė. Daina buvo įvertinta komisijos. Mūsų dainininkai ne tik laimėjo III vietą, bet ir gavo apdovanojimą už lietuviškos dainos puoselėjimą.
Mažųjų atlikėjų laimėjimas tapo dar viena puikia dovana mokyklos bendruomenei, kuri šių metų gegužės mėn. švęs savo mokyklos 100 -ąjį gimtadienį. Tikimės, kad sėkmingai prasidėjęs muzikinis kelias mokyklos berniukų ansambliui taps galimybe tobulėti, įgyti naujos patirties bei džiuginti aplinkinius.
Daiva Jonykienė
Priešmokyklinio ugdymo pedagogė

Rubrikoje Mokyklų gyvenimas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *