Kviečia remtis vieniems į kitus

Prienų neįgaliųjų draugijos nariams prieš Velykas buvo tikras darbymetis. Gamino ir kiaušinius, ir pintines jiems sudėti.


Darbai tęsis dar ilgokai. Užimtumui gaminant rankdarbius vadovaujanti Balbieriškio skyriaus pirmininkė Lina Šakočienė ragina prisijungti daugiau draugijos narių mielai praleisti laiką bendraujant ir iš labai pigiai kainuojančių medžiagų išmokti pasigaminti gražų stebuklą. Juk, pasak Linos, maži stebuklai visada sukuria didelį. Kaip ir bendrystė vienų su kitais, kai pamiršti, ką skauda, kas neramina sielą. Todėl draugijos pirmininkė Irena Valatkevičienė kviečia daugiau draugijos narių prisijungti ir prie besikuriančios kapelos, kuri jau repetavo dainas viešnagei Užuguostyje.
– Visus Prienų neįgaliųjų draugijos narius kviečiu pasinaudoti draugijos autobusiuku, kuris pritaikytas neįgaliesiems vežti, kviečiu dažniau užsukti į centrą Basanavičiaus gatvėje, drauge pabūti, išsakyti savo mintis, bėdas, džiaugsmus, pasiūlymus, – linkėdama kiekvienam pajusti pavasarį širdyje, patirti kuo mažiau fizinio ir dvasinio skausmo, kviečia pirmininkė Irena.

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *