Klubo „Viltis gyventi“ naująja pirmininke išrinkta Angelė Kederienė

Kovo 7 dieną Birštono onkologinių ligonių klubo „Viltis gyventi“ narių visuotiniame susirinkime naująja klubo pirmininke iš pasiūlytų kelių kandidačių buvo išrinkta Angelė Kederienė, pirmininkės pavaduotojos pareigas toliau eis Aldona Šleikienė. Atnaujinta ir klubo valdyba, joje – septynios narės.
Klubo pirmininkės Angelės Kederienės teigimu, pirmiausia bus atlikta finansinė klubo veiklos revizija, peržiūrėti dokumentai, artimiausiu metu bus tobulinami klubo įstatai.
Šių metų veikloje klubas vadovausis 2017 m. paraiška, kuri pateikta savivaldybei, dar vadovaujant buvusiai pirmininkei, šviesios atminties Anelei Pyragienei. Klubo veikloms įgyvendinti savivaldybė skyrė per 1300 eurų.
Klubo nariai ir šiemet dalyvaus Maisto banko veikloje bei dalins produktus nepasiturintiems asmenims, iš naujo peržiūrėtas gaunančiųjų paramą sąrašas.
– Lankysime namuose ligonius, prieš šv. Velykas pradžiuginsime juos dovanėlėmis. Man bus malonu susipažinti su klubo nariais, kurie dėl negalios ar ligos nevaikšto, negali atvykti į klubo susirinkimus, išgirsti jų problemas, – sakė klubo pirmininkė A.Kederienė. – Be abejonės, bus vykdoma ir švietėjiška veikla – vyksime į seminarus, kviesimės medikus skaityti paskaitų. Stiprinsime ryšius su partneriais ir rėmėjais.
„Birštono versmių“ informacijos

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *