Ir prekeiviai, ir pirkėjai piktinasi…

Pirmadienį redakcijoje sulaukėme daug skambučių dėl Prienų turgaus situacijos. Daugelį prekeivių papiktino tai, kad praėjusį penktadienį jiems buvo paskambinta iš Prienų valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos ir pranešta, jog Prienų turguje, esančiame Revuonos gatvėje, laikinai negalima prekiauti maisto produktais.
Prienų valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininkas Gediminas Banys, paprašytas pakomentuoti susidariusią situaciją, informavo, kad 2017 metų sausio 7 d. pagal gautą pranešimą buvo atliktas Prienų turgaus patikrinimas, kurio metu buvo nustatyta 17 įvairių pažeidimų. Po šio patikrinimo Kauno VMVT sprendimu, turgaus veikla ir buvo sustabdyta.
Tad, kaip rašoma atsakyme, „2017 m.sausio 14 dieną., t. y. praėjusį šeštadienį, Kauno VMVT pavedimu, ir buvo atliekamas patikrinimas, siekiant įvertinti, kaip vykdomas sprendimas. Patikrinimo metu nustatyta, kad priimtas sprendimas nevykdomas, turgavietė dirbo“
Kiek žinoma, Prienų turgavietės vadovas su dauguma patikrinimo akte nurodytų pažeidimų nesutinka ir kreipėsi į Kauno valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą prašydamas objektyviai įvertinti pažeidimų turgavietėje mąstą ir nesiekti Revuonos g.68, Prienuose, veikiančių ūkio subjektų veiklos ribojimo.
Tuo, kas vyksta, piktinasi ir prekeiviai, ir pirkėjai. Ne vienas iš jų įžvelgia ir piktus kažkieno kėslus.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *