Pasidžiaugė bendryste ir nuveiktais darbais

Lapkričio 25 d. Birštono kultūros centre vyko tradicinė Birštono savivaldybės ūkininkų pagerbimo šventė, kurios metu apdovanoti daugiausia mūsų kraštui nusipelnę ūkininkai, pasidžiaugta bendruomenės veikla, nuveiktais darbais, puikiais rezultatais. Šventėje dalyvavo Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, mero pavaduotojas Vytas Kederys, LR Seimo narys Andrius Palionis.

_rgf9053
Birštone gilios žemdirbystės tradicijos: ūkininkai modernizuoja savo ūkius, taiko naujausias technologijas. Kiekvieną kartą džiugina ūkininkų pasiekimai, laimėjimai konkursuose, aktyvus dalyvavimas Lietuvos ir tarptautinėse parodose, renginiuose. Šventės metu grupei ūkininkų buvo įteiktos rėmėjų AB Šiaulių bankas, AB Swedbank, UAB „Povilas Morkevičius ir ko“ ir „Skarclanda“ dovanos.
Baigėsi ir 2016 m. geriausiai tvarkomų savivaldybės sodybų konkursas. Šventės metu apdovanoti ir gražiausių sodybų savininkai. Šiais metais nugalėtojais tapo: Angelė ir Gintautas Baliūnai, Rasa ir Sigitas Buzai, Rita ir Albinas Baranauskai, Ramutė ir Alvydas Grušelioniai, Robertas ir Danguolė Lučinskai, Birutė ir Jonas Kuliešiai, Morta ir Vytautas Venslavičiai, Angelija ir Algirdas Kubiliai.
Gerą nuotaiką svečiams dovanojo folkmuzikos grupė „Sadūnai“.

Rubrikoje Žemės ūkis. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *