Loretai Šiugždinienei suteiktas nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo vardas

Vilniaus rotušėje po dvejų metų pertraukos buvo surengti tradiciniai Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) organizuojami Nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai. Už sunkų ir pasiaukojantį darbą bei nuopelnus sveikatos apsaugos sistemai, taip pat kovą su COVID-19 pandemija ministras Arūnas Dulkys garbės ženklus įteikė beveik aštuoniasdešimčiai šalies gydytojų, slaugytojų ir sveikatos apsaugos darbuotojų. Už kasdienį mediko darbą, pareigų atlikimą iš visos Lietuvos susirinkusiems medikams padėkojo ir Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė.
Prienų kraštui šių metų apdovanojimai yra džiugūs, nes tarp apdovanotųjų – ir VšĮ Prienų ligoninės slaugos administratorė ir infekcijų kontrolės specialistė Loreta Šiugždinienė. Sveikatos ministras Arūnas Dulkys jai suteikė Nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo vardą ir apdovanojo Nusipelniusio Lietuvos sveikatos apsaugos darbuotojo garbės ženklu.
L.Šiugždinienė Prienų ligoninėje dirba nuo 2001 metų, savo darbinę karjerą pradėjo ligoninės Akušerijos -ginekologijos skyriuje, vėliau darbavosi Chirurgijos-akušerijos skyriuje, konsultacinėje poliklinikoje, nuo 2012 m. eina ligoninės slaugos administratorės, o nuo 2016 m. – infekcijų kontrolės specialistės pareigas.

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *