Pateko į Pasaulio petankės precizinio išmušinėjimo rungties aštuntuką

Lapkričio 12-14 dienomis Ispanijoje, Santa Suzana mieste, vykusiame Pasaulio moterų petankės čempionate, precizinio išmušinėjimo rungties pirmajame etape Lietuvos atstovė Irma Bagdanavičienė užėmė 4 vietą ir iškovojo tiesioginį kelialapį į rungties finalą.

Kraštietė Irma Bagdanavičienė – Santa Suzana miesto Ispanijoje petankės aikštyne.

Surinkusi 28 taškus iš 100 galimų, ji aplenkė varžoves iš 19 šalių. Tai yra aukščiausias iki šiol šioje rungtyje tarptautinėse varžybose Lietuvos atstovų užfiksuotas rezultatas. Ketvirtfinalyje I.Bagdanavičienė nusileido Prancūzijos atstovei ir galutinėje įskaitoje pasidalino 5–8 vietas.
Lietuvos moterų rinktinė –Irma Bagdanavičienė, Inga Ginkevičiūtė ir Andra Ivaniuščenko (treneris Rolandas Kukcinavičius) – trejetų varžybose nesublizgėjo, nepavykus patekti į finalinę grupę, jos baigė pasirodymą Pasaulio petankės čempionate.
Lapkričio 19 dieną kovas Pasaulio vyrų petankės čempionate pradėjo Birštono petankės klubui atstovaujantys birštonietis Vytautas Gedminas ir kauniečiai Matas Gaurilčikas bei Tautvydas Alenskas (treneris Gintaras Labanauskas).
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *