Prienų „Cbet“ iškovojo trečiąją pergalę iš eilės

Rugsėjo 20 d. nesėkmingai sezoną pradėjusi Prienų krepšinio komanda praėjusį šeštadienį sužaidė penktąsias šio sezono rungtynes, kurių metu rezultatu 99:67 namuose „parklupdė“ Klaipėdos „Neptūną“.
Praėjusį šeštadienį į Prienų sporto ir pramogų areną susirinkę aistruoliai mėgavosi dramatiškomis krepšinio varžybomis. Jau pirmajame kėlinyje Prienų „Cbet“ perėmė iniciatyvą į savo rankas, tačiau antrajame kėlinyje prieniškių taškų pranašumas pradėjo „tirpti“. Savo proga pasinaudojęs „Neptūnas“ trečiojo kėlinio pradžioje išlygino rezultatą (49:49). Tačiau po ilgosios pertraukos spurtavusiems prieniškiams pavyko atsitiesti bei išlaikyti taškų persvarą iki varžybų pabaigos, išplėšiant didžiausią visų laikų pergalę prieš Klaipėdos „Neptūną“.
Šįkart Prienų „Cbet“ į pergalę vedė Dominykas Domarkas, komandai pelnęs 19 taškų bei atlikęs 8 rezultatyvius perdavimus, ir šį sezoną puikų sportinį pasirengimą demonstruojantis Regimantas Miniotas.
Tai –jau trečioji Prienų pergalė iš eilės, užtvirtinusi trečiąją vietą turnyrinėje lentelėje. Kitą pirmadienį (spalio 19 d.) Prienų „Cbet“ keliaus į Kėdainius, kur susikaus su Kėdainių „Nevėžiu-Optibet“.

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *