Prienų seniūnija dirba jau naujose patalpose

Prienų seniūnija jau persikėlė į naujas patalpas ir klientus kviečia apsilankyti adresu: J.Brundzos g. 12A, Prienai. Tai padaryti yra gana patogu, nes seniūnija įsikūrė miesto centrinėje dalyje, pastate, kuriame veikia ir Nacionalinis visuomenės sveikatos centras.

Prienų miesto seniūnijos seniūnė Janina Armonienė sakė, kad naujose patalpose erdviau, seniūnija turi daugiau kabinetų. Pirmomis dienomis po persikraustymo klientų su reikalais užėjo vienas kitas, daugelis, kaip įpratę karantino metu, skambina telefonais, rašo elektroniniu paštu. Gyventojai į seniūniją kreipiasi gyvenamosios vietos deklaravimo klausimais, dėl šeimos sudėties ir kitų pažymų, taip pat su skundais, daugiausia jų sulaukiama dėl atliekų, šaligatvių, gatvių, viešų vietų tvarkymo, vandentiekio avarijų ir kt. Nors kai kurie klausimai nėra seniūnijos kompetencijos, J.Armonienės teigimu, žmonėms tarpininkaujama, jie nukreipiami reikiamu adresu. Miesto tvarkymo klausimais bendradarbiaujama su UAB „Prienų butų ūkis“. Šios bendrovės pagalbos, taip pat viešuosius darbus dirbančių darbuotojų pagalbos prireikė ir tuomet, kai gūsingi vėjai mieste išvertė keletą medžių, išlaužė jų šakas.
Dabar vieni iš svarbiausių darbų, kuriuos organizuoja seniūnija, duobių gatvėse ir keliuose lopymas, šaligatvių tvarkymas, kaimų kelių greideriavimas, pakelių šienavimas.
Naujose seniūnijos patalpose dirba ir naujas kolektyvas, kuris susiformavo visiškai neseniai. Raštvedė ir viešosios tvarkos specialistas seniūnijoje dirba nuo praėjusių metų, seniūnė, jos pavaduotoja ir vyriausioji specialistė į kolektyvą įsiliejo šių metų pradžioje.
Dalė Lazauskienė

Prienų seniūnijos darbuotojų kontaktai:
Seniūnė Janina Armonienė (8 616) 92 307
janina.armoniene@prienai.lt (8 319) 61 108
Seniūno pavaduotoja Asta Lukšaitė (8 687) 37 340
asta.luksaite@prienai.lt (8 319) 52 195
Vyriausioji specialistė Inga Mieliauskė (8 698) 29 927
inga.mieliauske@prienai.lt (8 319) 52 195
Raštvedė Rūta Laukaitienė (8 319) 52 195
ruta.laukaitiene@prienai.lt

Rubrikoje Savivalda. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *