Dėl aukso medalių kovos „Stakliškės“ ir „Gvido Sabeckio teniso mokykla“

Prienų rajono savivaldybės ir laikraščio „Gyvenimas“ krepšinio pirmenybės priartėjo prie finalo. Kovo 14 – 15 dienomis Prienų sporto ir pramogų arenoje paaiškėjo finalinio ketverto poros, kurios kovo 22 d. varžysis dėl pirmos – trečios vietų.

DSC_5703

„Stadionui“ pusfinalyje nepasisekė
„Stakliškės“ – „Stadionas“ 74:67 (22:12; 16:21; 19:19; 17:15).
Šeštadienį atkaklioje kovoje tarp „Stakliškių“ ir „Stadiono“ komandų netrūko emocingų akimirkų.
Trečią vietą reguliariajame sezone užėmę stakliškiečiai nuo rungtynių pradžios išsiveržė į priekį, „Stadiono“ žaidėjai didžiąją laiko dalį jiems „mynė“ ant kulnų.
Rungtynių pabaigoje „Stakliškių“ pagrindinis įžaidėjas E. Keblikas buvo nubaustas penktąja pražanga, tuo pasinaudojęs „Stadionas“ atsilikimą sumažino iki minimumo. Tačiau persverti rezultatą savo naudai sutrukdė V.Vaikšnio ir M.Šliumpos diskvalifikacinės pražangos, prie baudų metimo linijos stoję „Stakliškių“ žaidėjai pelnė papildomus taškus ir nepaleido pergalės iš rankų.
Rezultatyviausi žaidėjai:
„Stakliškės“: M. Gečionis – 21 tšk., M. Nenartavičius – 20 tšk., T. Švedas -15 tšk.
„Stadionas“: M. Jančiauskas – 16 tšk., M. Knyšius – 14 tšk., R. Gerbutavičius – 10 tšk.

„Savivaldybė“ favoritų vardo nepateisino
„Savivaldybė“ – „GSTM“ 51:76 ( 10:20; 13:15; 10:13; 18:28).
Kovo 15 d. arenoje įvyko antrasis Prienų rajono savivaldybės ir laikraščio „Gyvenimas“ pirmenybių pusfinalis, kuriame susitiko „Savivaldybės“ ir „GSTM“ komandos. Nors „Savivaldybė“ ir užėmė aukštesnę vietą reguliariajame sezone, šiai komandai favoritų vardo pateisinti nepavyko. Nuo antrosios pirmojo kėlinio minutės „GSTM“ krepšininkai išsiveržė į priekį ir pirmavo visų rungtynių metu. „GSTM“ komandinė gynyba neleido „įsibėgėti“ priešininkų snaiperiams, todėl „Savivaldybės“ žaidėjai iš trijų taškų zonos atakavo tik 19 proc. taiklumu. Verta pažymėti, jog „Savivaldybės“ komandai šiose rungtynėse nepadėjo pagrindinis įžaidėjas – P. Kamarauskas.
Rezultatyviausi žaidėjai:
„Savivaldybė“: Š. Stiklakis – 23 tšk. (17 atk.k.), T. Kavaliauskas – 8 tšk. M. Birbalas ir G. Andreikėnas – po 5 tšk.
„GSTM“: K. Abramavičius ir A. Čibiras – po 15 tšk., T. Intas – 14 tšk. (22 atk. k.), D. Šabaras (8 atk. k.) ir G. Sabeckis – po 9 tšk.

Parengė Karolis Abramavičius

Rubrikoje GKP 2014/2015 m. archyvas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *