Jaunių ir jaunučių turnyre išdalintos taurės ir medaliai

Sausio 22 ir 27 dienomis Prienų daugiafunkciame sporto centre vyko tradicinis 1999 m. gimusių ir jaunesnių bendrojo lavinimo mokyklų mokinių krepšinio turnyras.

DSC_3892

Šios varžybos yra sudėtinė Prienų rajono savivaldybės ir „Gyvenimo“ laikraščio krepšinio pirmenybių dalis. Jau antrus metus turnyrą remia Alytaus apskrities VPK Prienų rajono policijos komisariatas, skatindamas vaikų užimtumą, prisidėdamas prie varžybų tikslų – populiarinti krepšinį tarp mokinių, gerinti jų sveikatą, ugdyti bendravimą ir bendradarbiavimą.

Mokiniai žaidė, susiskirstę pagal amžiaus grupes. Jaunučių (berniukų) grupėje varžėsi penkios komandos iš „Žiburio“ ir Jiezno gimnazijų, „Revuonos“, Pakuonio ir Balbieriškio pagrindinių mokyklų. Finale dėl I vietos „Žiburio“ gimnazistai rezultatu 104:59 įveikė „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokinius ir iškovojo pirmąją vietą. Treti liko Jiezno gimnazijos krepšininkai, 36:21 nugalėję varžovus iš Pakuonio pagrindinės mokyklos.

Jaunučių (mergaičių) grupėje tarpusavio rungtynes sužaidė „Žiburio“ gimnazijos ir Balbieriškio pagrindinės mokyklos atstovės, stipresnės buvo žiburietės, jos balbieriškietes „sutriuškino“ 98:14.

Jaunių vaikinų grupėje pergalę šventė „Žiburio“ krepšininkai, savo varžovus iš Jiezno gimnazijos jie įveikė 86:78 ir tapo grupės nugalėtojais.

Turnyro dalyvius ir jų mokytojus pasveikino šių varžybų organizatorius – Prienų KKSC direktorius Audronis Deltuva, Prienų rajono savivaldybės vicemeras Egidijus Visockas, šių varžybų rėmėjai – „Gyvenimo“ laikraščio redaktorė Ramutė Šimukauskaitė ir Alytaus apskrities Prienų policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Albinas Jakimavičius. Grupių nugalėtojams ir prizininkams įteikta policijos įsteigtos taurės ir medaliai, „Gyvenimo“ laikraščio redakcijos diplomai ir saldieji prizai.

„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje GKP 2014/2015 m. archyvas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *