Policijos pareigūnų padėka Prienų gyventojui už pagalbą sulaikant įtariamąjį

Eilinis kovo mėnesio vakaras Prienuose ir vos per plauką išvengta mirtinos nelaimės. Kilus konfliktui tarp keleto asmenų, įtūžęs ir neblaivus vyras peiliu sužalojo kitą vyrą jo paties namuose ir mėgino pasišalinti. Šįkart dėl Arno Vaitkevičiaus pilietiškumo ir drąsos situacija susiklostė, galima sakyti, laimingai.
A.Vaitkevičius, sužinojęs apie gretimoje gatvėje gyvenančio asmens sužalojimą, nedelsiant ėmėsi veiksmų. Jis apie galimai įvykdytą nusikaltimą pranešė Bendrajam pagalbos centrui ir nukentėjusiojo artimiesiems. 35 metų vyras tą pačią akimirką pastebėjęs įtartinai besielgiantį asmenį nedvejojo ir jį sulaikęs perdavė atvykusiems Prienų r. policijos komisariato pareigūnams.
A. Vaitkevičiaus pastangomis ne tik buvo sulaikytas įtariamasis, tačiau ir skubiai suteikta medicininė pagalba nukentėjusiajam, kuris rastas savo namuose stipriai nukraujavęs.
Alytaus apskrities policijos bendruomenės vardu dėkojame šiam drąsiam vyrui už pagalbą policijos pareigūnams atskleidžiant pavojingas visuomenei nusikalstamas veikas bei pilietiškumą.
Prienų rajono policijos komisariato viršininkas A.Rupeikis Arnui Vaitkevičiui įteikė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko padėką ir simbolinę dovaną.
Didžiuojamės ir dar kartą dėkojame Arnui už neabejingumą kito nelaimei.
Alytaus apskr. VPK informacija

Rubrikoje Teisėsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *