Iš Savivaldybės tarybos valdančiosios frakcijos pasitraukė H. Lik

Birštono savivaldybės tarybos valdančioji Socialdemokratų frakcija neteko vieno nario – Tarybos narys Helmanas Lik paskelbė apie savo sprendimą pasitraukti iš Socialdemokratų partijos bei Taryboje daugumą sudarančios LSDP frakcijos.
– Šį nelengvą sprendimą priėmiau todėl, kad paskutiniu metu mano nuomonė itin skyrėsi nuo bendros frakcijos nuomonės ir tai įneša trintį bei neigiamų emocijų ne tik frakcijos posėdžiuose, komitetų darbe, bet ir mano asmeniniame gyvenime. Dėl šios priežasties ir nuolatinio reikalavimo savo veiksmus, balsavimą, viešai sakomą nuomonę derinti su LSDP Birštono skyriaus valdyba aš, kaip jaunas, nepatyręs, bet savo nuomonę turintis politikas, nebematau ateities LSDP bei valdančiojoje frakcijoje, – praėjusią savaitę vykusiame Savivaldybės tarybos posėdyje pareiškė H.Lik, kolegoms Taryboje linkėdamas susikalbėjimo ir susitelkimo sprendžiant svarbius klausimus. Su kokia kita jėga susies savo politinę karjerą, H.Lik nedetalizavo.
Birštono savivaldybės merė N.Dirginčienė į tokį jauno politiko pareiškimą sureagavo santūriai: pasak jos, kiekvienas yra laisvas apsispręsti: ir ateidamas į partiją, ir iš jos pasitraukdamas. Merė palinkėjo H.Lik didelės sėkmės, realizuojant savo mintis ir troškimus.

Rubrikoje Savivalda. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *