Migracijos paslaugos Prienuose bus teikiamos nauju adresu

Migracijos departamento Alytaus skyriaus Prienų priimamasis perkeliamas į naujas, patogesnes klientams ir darbuotojams patalpas ir nuo šių metų sausio 21 d. klientai Prienuose bus aptarnaujami Kauno gatvėje (Kauno g. 2, Prienai).
Migracijos departamentas informuoja, kad pateikusieji prašymą išduoti (pakeisti) dokumentą senuoju adresu (F. Martišiaus g. 1, Prienai) atsiimti pagamintą dokumentą turės vykti naujuoju – Kauno g. 2, Prienai. Priimamojo darbo laikas – pirmadieniais–ketvirtadieniais nuo 8.00 iki 17.00, penktadieniais nuo 8.00 iki 15.45, pietų pertrauka nuo 11.30 iki 12.15.
Migracijos departamentas atkreipia dėmesį, kad Prienuose aptarnaujami tik Lietuvos Respublikos piliečiai jų asmens dokumentų gavimo (keitimo) klausimais, paslaugos užsieniečiams teikiamos Alytuje (Jotvingių g. 8). Daugiau informacijos apie tai pateikiama Migracijos departamento interneto svetainės www.migracija.lrv.lt Asmenų aptarnavimo skiltyje ir puslapyje migracija.lt.
Migracijos departamentas taip pat primena, kad, atsižvelgiant į Vyriausybės sprendimą griežtinti karantino sąlygas ir riboti asmenų judėjimą šalies viduje, asmenys laikinai aptarnaujami tik pagal išankstinę registraciją migracija.lt tame Migracijos departamento padalinyje, kuris aptarnauja savivaldybę, kurioje yra deklaruota kliento gyvenamoji vieta.
Parengta pagal Migracijos departamento
prie VRM informacijas

Rubrikoje Savivalda. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *