Kalėdos su „Telia“ prasideda anksčiau ir baigiasi vėliau

Šiemet šventes pasitinkame kitaip, daugiau laiko praleisdami namuose, tvarkydami seniai užmirštus kampelius ir visą dėmesį skirdami šalia esantiems brangiausiems žmonėms, o kad namuose niekada nebūtų nuobodu bei nepritrūktų smagių užsiėmimų kartu, nuo lapkričio vidurio iki pat Naujųjų metų „Telia“ skelbia kalėdinį konkursą ir kas savaitę dovanoja išskirtinius prizus.

Į Prienų rajone, Klebiškio kaime, gyvenančių Paškevičių šeimos namus Kalėdos atėjo anksčiau – sudalyvavusi šventiniame „Telia“ konkurse, Paškevičių šeima laimėjo net 3000 Eur vertės prizų rinkinį, kurį sudaro: žaidimų kompiuteris „Playstation5“, mobilusis telefonas „Iphone12“, „Samsung“ robotas siurblys bei televizorius „Samsung QLED65“.
Prizo laimėtoja Laura Paškevičienė „Telia“ paslaugomis naudojasi daugiau nei 15 metų, tačiau, kaip pati sako, nėra didelė konkursų entuziastė, todėl nei „Telia“, nei kitose loterijose anksčiau nėra dalyvavusi, o ir šiame konkurse sudalyvavo atsitiktinai – pratęsusi „Telia“ paslaugų sutartį 24 mėnesiams.
„Kai skambinau dėl sutarties atnaujinimo, konsultantė užsiminė, jog dalyvausime konkurse ir galime laimėti vertingus prizus, bet, kaip sakoma, tuomet „pro vieną ausį įėjo, pro kitą išėjo“. Visada maniau, jog tokie konkursai skelbiami tik siekiant pritraukti žmones, bet niekada negalvojau, kad iš tikrųjų juose galima laimėti ką nors vertingo, tad viskas labai greitai pasimiršo“, – pasakoja viena iš konkurso laimėtojų L. Paškevičienė.
Apie laimėjimą Laurai buvo pranešta telefonu, tačiau kaip iš giedro dangaus nukritusia žinia ji nepatikėjo, o „Telia“ konsultantams teko įtikinėti, jog jai iš tiesų skambina „Telia“ atstovai, o ne aferistai ir už prizus susimokėti nereikės. Moteris su šypsena prisimena, kad mintis apie telefoninius sukčius buvo kilusi ne tik jai, bet ir jos vyrui. Ir nors prizai jau pasiekė Paškevičių namus, Laura tvirtina, jog iki šiol keista ir sunku patikėti.
Bene daugiausia džiaugsmo į naujus Paškevičių namus atnešė naujas 165 cm įstrižainės televizorius, kuris, anot Lauros, suburs šeimą jaukiems filmų vakarams didelėje svetainėje, na, o vyras, žinoma, džiaugiasi „Playstation5“ kompiuteriu. „Matyt, buvome labai geri, kad Kalėdų Senelis pas mus atėjo su tokiomis dovanomis“, – džiaugsmo neslepia L. Paškevičienė.
Rimantė Jančauskaitė

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *