„Ekofrisos“ produkcija parodoje įvertinta aukso medaliu

Spalio 9–11 dienomis Kaune, „Žalgirio“ arenoje vykusioje 12-toje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ tarp geriausių šių metų lietuviškų gaminių buvo itin aukštai įvertinti Prienų rajone veikiančios grikių kruopų gamintojos UAB „Ekofrisa“ produktai – ekologiški batonėliai ir granola iš grikių. Apdovanojimų ceremonijoje įmonės atstovams buvo įteiktas aukso medalis ir šį apdovanojimą patvirtinantis pažymėjimas.
Įmonės produkcija šioje tradicinėje parodoje buvo apdovanota ir 2017 metais. Tuomet aukso medalis skirtas už grikių lukštų mulčią, o diplomu įvertinti ekologiški grikių trapučiai.
Ekologiški grikių batonėliai su medumi, vaisiais ir daržovėmis ir grikių granola su „Nature‘s element“ yra nauja įmonės gamybos kryptis. Tai puikūs, įvairių mikroelementų turintys užkandžiai, tinkantys ir sportuojantiems, ir dirbantiesiems, ir besirūpinantiems savo mityba. Lietuvoje užauginti grikiai sudaro apie pusę užkandžių sudėties, todėl juos vartojant organizmas gauna jam reikalingų amino rūgščių ir rutino, kurie būtini širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai.
Batonėliai ir granola gaminami trijų skonių: su morkomis ir burokėliais, brokoliais ir svarainiais, medumi ir spanguolėmis.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *