Žygimanto Janavičiaus 3×3 krepšinio turnyras Balbieriškyje

Praėjusį šeštadienį Balbieriškyje organizuotas Žygimanto Janavičiaus 3×3 krepšinio turnyras sulaukė išties nemenko sporto entuziastų susidomėjimo. Pirmą kartą organizuotame renginyje iš viso dalyvavo 16 komandų, kurios varžėsi vyrų ir jaunimo grupėse. Tiesa, iš pradžių buvo planuota, kad bus ir merginų bei moterų grupė, tačiau, anot renginio organizatorės balbieriškietės Ritos Žilinskaitės, nesusidarius pakankamam komandų skaičiui, šią grupę teko atšaukti.


Balbieriškio sporto „šventėje“ dalyvavo ir Prienų rajono krepšinio siela – Virginijus Šeškus, kuris teigė, jog jau seniai tokio pobūdžio varžybose nematė tiek daug dinamiškų kovų, todėl, anot jo, toks renginys ne tik gali, bet ir turi tapti tradicija.
Po visą dieną krepšinio aikštelėje trukusių kovų išaiškėjo ir nugalėtojai. Jaunimo grupėje pirmą vietą iškovojo komanda „Perkūnas (U14)“, antrąją – „VKM2007“, na, o trečioji atiteko „Trigubas dublis“. Vyrų grupė varžėsi Mažosios ir Didžiosios taurės finaluose. Mažosios taurės nugalėtojais tapo „Komandorai“, antrąją vietą užėmė BC Pakuonis. Finale „Dainavos“ (II vieta) krepšininkus palaužusi komanda „Randers“ iškovojo Didžiąją taurę.
Nors Mažojoje taurėje kautis dėl trečios vietos komandos nepanoro ir išvyko, Didžiajame turnyre kova įvyko ir trečioji vieta atiteko Balbieriškio komandai „Visas kaimas šoke“.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *