Pagalba, kai jos reikia labiausiai

Visai Lietuvai pratinantis gyventi karantino sąlygomis kredito unija „Prienų taupa“ ir toliau lieka atvira miesto ir rajono žmonėms. Tiesa, siekdami apsaugoti savo narius ir klientus, kurių nemaža dalis – garbaus amžiaus žmonės, unijos specialistai pataria apriboti nebūtinus socialinius kontaktus ir savo finansinius reikalus tvarkyti saugiai bei efektyviai, dažnai – net neišeinant iš namų.

Artimas ryšys šiandien kaip niekad svarbus

„Finansai – viena iš sričių, kurioje žmonėms nuolat kyla poreikis pasitarti, apsvarstyti alternatyvas, priimti geriausiai pamatuotą sprendimą. Nors daugelis šiandien stengiasi be reikalo nekelti kojos iš namų, šis poreikis niekur nedingo, todėl mūsų kredito unija dirba visu pajėgumu. Pastebime, kad reikšmingai padaugėjo operacijų atliekamų elektroninės bankininkystės sistemoje „i-Unija“. Bet kuriuo atveju patariame savo nariams ir klientams gerai pasverti ar išeiti iš namų yra būtina. Geriausia tai padaryti susisiekus su mums telefonu ar el. paštu. Atsižvelgdama į sveikatos specialistų rekomendacijas , patalpas reguliariai vėdina, dezinfekciniu skysčiu valo paviršius, visiems į uniją besikreipiantiems nariams bei klientams pataria atsisakyti nebūtinų vizitų į klientų aptarnavimo skyrius, atvykstančius – klientus moko naudotis el. bankininkystės sistema bei kitomis nuotolinio aptarnavimo galimybėms. Mūsų misija – padaryti finansines paslaugas prieinamas visiems Lietuvos žmonėms. Kad ir kur jie gyventų, kad ir kokie būtų jų poreikiai. Šiandien gyvas bendravimas ir nuoširdus patarimas mūsų klientams itin reikalingas. Atsakingai rūpinamės ne tik jų finansais, bet ir sveikata bei gerove. Artimas žmogiškas ryšys mūsų klientams santykio su klientais pagrindas, todėl,kad ir kokių klausimų turėtumėte – kviečiu kreiptis į mus. Pirmiausia – susisiekti su jus aptarnaujančiu unijos specialistu arba – bendruoju unijos telefono numeriu 868501238 bei el paštukupt@lku.ltvisada rasime jums tinkantį finansinį sprendimą.

Karantinas darbų nestabdo

Ekonominis gyvenimas Lietuvoje nors ir sulėtėjo, tačiau tikrai nesustojo. Nemažai įmonių ir toliau veikia, ūkininkai ruošiasi sėjai ir kitiems prasidedantiems pavasario darbams. Ir verslo, ir asmeninius finansinius klausimus kredito unijose šiandien galima sutvarkyti nuotoliniu būdu: dalį paslaugų galima užsakyti prisijungus prie el. bankininkystės sistemos ar tiesiog paskambinus telefonu: unijos darbuotojai pateiks visą informaciją, informuos apie reikiamus surinkti dokumentus, prireikus – patars ir paaiškins kaip prisijungti prie sistemos, užpildyti reikiamą prašymą ar pateikti mokėjimo nurodymą. Gerai pažįstame savo klientus, regiono gyvenimą, ekonomines sąlygas, todėl dažnai sprendimą galime rasti iki minimumo sumažinant fizinių kontaktų skaičių. Kaip įprasta pavasarį, nemažai ūkininkų kreipiasi paskolų apyvartinėms lėšoms papildyti. Skirtingai nei bankai, kurių vadybininkai dirba didžiuosiuose miestuose, gerai žinome vietos rinką, todėl įkeičiant žemės sklypus – nereikalingas papildomas vertinimas. Taip ne tik taupomas laikas bei lėšos, bet ir ribojami nereikalingi kontaktai.
Nors nemaža dalis Lietuvos gyventojų negali išsiversti be grynųjų pinigų, kredito unijų darbuotojai ragina daugiau operacijų vykdyti nuotoliniu būdu, tarpusavyje atsiskaityti mokėjimo pavedimais, už paslaugas parduotuvėse atsiskaityti mokėjimo kortelėmis. Kredito unija išduoda bekontaktes debetines ir kreditines „Mastercard“ mokėjimo korteles, kurias užsakyti ir atsiimti galima bet kuriame kredito unijos skyriuje. Kadangi ne visuose mažesniuose miesteliuose yra galimybė naudotis bankomatu, grynųjų pinigų visuomet galima išsiimti kredito unijoje ar nutolusioje kasoje. Šiuo atveju kviečiame klientus iš anksto susisiekti su unija telefonu ir pasitikrinti skyriaus darbo laiką, taip pat – gerai apgalvoti savo grynųjų pinigų poreikius.

2020-tieji – kredito unijų augimo ir stiprėjimo metai

Praėję metai unijai, kaip ir visai Lietuvos kredito unijų sistemai buvo rekordiniai: komerciniams bankams uždarant savo filialus mažesniuose miestuose ir ribojant kreditavimą smulkiajame bei vidutiniam verslui, ūkininkams, klientai sugrįžta į visoje Lietuvoje veikiančias kredito unijas. Pastaraisiais metais vykusi kredito unijų sistemos reforma gerokai sustiprino visų unijų pajėgumus, padėjo atnaujinti vadovų komandas aukštos kompetencijos specialistais, užtikrino geresnę kredito unijų veiklos kontrolę. Šiandien palaikome nuolatinį ryšį su mūsų veiklą prižiūrinčiais Lietuvos Centrinės Kredito unijos bei Lietuvos banko vadovais bei specialistais. Priežiūros ir reguliavimo sistemoje įdiegti saugikliai leidžia gerai įvertinti visų mūsų operacijų galimą kokybę, išvengti rizikingų įsipareigojimų.

Administracijos vadovas Rimantas Slavinskas

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *