Didžiausio šeimos klinikų tinklo „MediCa klinika“ šeimos gydytojas Tadas Menkevičius:

„MediCa klinikoje“ * dirbu šeimos gydytoju. Kartu su visa mūsų sveikatos priežiūros specialistų komanda rūpinuosi ir pačių mažiausiųjų, ir pačių vyriausių žmonių sveikata, jos gerinimu bei puoselėjimu.

Šaltuoju metų sezonu dažnai tenka konsultuoti peršalimo ligomis sergančius žmones. Dažnai mano kabineto duris praveria ir lėtinėmis širdies, plaučių ligomis sergantys pacientai, profilaktiškai pasitikrinti atvyksta nėščiosios, tėveliai su kūdikiais. Skatinu savo pacientus būti aktyviems, saugoti savo sveikatą. Juk dirbti ir puikių rezultatų pasiekti galime tik dirbdami kartu – gydytojas ir pacientas.
„MediCa klinikoje“ siūlomas platus paslaugų spektras: šeimos gydytojų, psichikos sveikatos centro gydytojų, ginekologų, kardiologo, echoskopuotojų, endokrinologo, chirurgo, gastroenterologo konsultacijos, atliekami bendrieji kraujo ir šlapimo tyrimai, vykdoma fiziologinio nėštumo priežiūra, vaikų imunoprofilaktika, teikiama būtinoji medicinos pagalba, suaugusiųjų ir vaikų odontologijos paslaugos, išrašomi kompensuojamieji vaistai, medicininės pažymos ir kt. Taip pat vykdomos ir prevencinės krūties vėžio, gimdos kaklelio vėžio, storosios žarnos vėžio, prostatos vėžio programos.
Primename, kad pacientams, prisirašiusiems ir apdraustiems privalomuoju sveikatos draudimu, pirminės ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos yra finansuojamos Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšomis ir teikiamos nemokamai.
Adresas: Vytauto g. 40, Prienai. Tel.: (8 319) 60 474, 8 620 22 371. El. paštas: prienai@medicaklinika.lt. Darbo laikas: 8–19 val.

*2023 pakeitimas / redakcija, pavadinimas pasikeitė į „InMedica”

Naują informacija apie Vytauto g. 40, Prienai esantį klinikos padalinį rasite čia: https://inmedica.lt/klinikos/5/vytauto-g.-40-prienai/clinic-41

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *