Interviu vienu klausimu: Kuo Birštonas traukia žiemą?

Ugnė iš Kauno:
– Šiandieną su dukra Milita nutarėm išsimaudyti, todėl atvykom į „Tulpės“ baseiną. O vasarą taip pat dažnai lankomės Birštone, tik šiltu laiku daugiau renkamės pramogas lauke.

Raimonda iš Aleksoto:
– Birštone yra ką veikti bet kuriuo metų laiku ir bet kokiu oru. O jeigu dar gauni dovanų kuponą pailsėti Vytauto SPA – nuostabu.

Alvyra iš Birštono:
– Esu tokiame gyvenimo etape, kai leidžiu sau rytais mėgautis kava, vėliau apeiti savo mėgstamą ratą aplink Birštoną. Dabar sutikote krantinėj, bet čia jau nežinau kelintame kilometre. Oras, manau, nėra jokia problema. Gerai, kad šiokia tokia dulksna ar smulkiai lyja – labai gaivina veido odą, jaunina mane pačią. Į vakarą, kai noriu, lankau jogą, einu į paskaitas, dalyvauju įvairiuose renginiuose. Tiesiog einu, nes sustoti – negalima. O Birštonas – pati nuostabiausia vieta Lietuvoje gyventi ir oriai ateiti į savo senatvę.

Virginija iš Jiezno, dvi Onutės iš Pieštuvėnų:
– Pailsėję „Birutės viloje“, dalyvausim Birštono bažnyčioje šv. Mišiose. Jeigu gyventume Birštone, kasdien vaikščiotume po pušyną, krantine, Kneipo sode, koptume ant Vytauto kalno.

Kęstas iš Šiaulių:
– Pirmą kartą apskritai vaikštau po Birštoną. Grįžtu iš apžvalgos bokšto. Nuostabus jūsų kraštas. Atvykau atgauti jėgų į vieną iš sanatorijų. Dėkingas draugams, kad rekomendavo pasirinkti būtent Birštoną. O dėl metų laiko ar blogo oro visiems patariu nepergyventi, nes tai beprasmiška.

Dvi Rasos iš Prienų:
– Atvykome į Birštoną pasėdėti kavinėje.

Kalbino Palma Pugačiauskaitė

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *