Mindaugas Šalčius: „Ypatingas taksi – ypatingiems Prienų rajono gyventojams bei svečiams“

Jau kuris laikas Prienų rajone pasinaudoti taksi paslaugomis kviečia individuali įmonė „Asidus“, deklaruojanti kitokį požiūrį į kliento ir paslaugos teikėjo santykį. Įmonės savininkas prieniškis Mindaugas Šalčius teigia, jog pagrindinis įmonės tikslas – kelionės metu užtikrinti komfortišką aplinką ir saugumo jausmą.

Rajono gyventojai nusipelnė kokybės
Nors Prienų rajonas nėra didelis, o mieste jau yra keletas taksi automobilių, imtis šio verslo Mindaugas nusprendė išanalizavęs paslaugų kokybę. „Prienų taksi paslaugų teikėjų automobiliai yra seni, neišvaizdūs, netvarkingi bei nepatogūs žmonėms. Manau, kad Prienų rajono gyventojai nusipelnė geresnių taksi paslaugų, aukštesnės aptarnavimo kokybės, didesnio komforto ir netgi lankstesnio darbo laiko“, – teigia jaunas verslininkas.
Pasak Mindaugo, nepaisant to, jog patys Prienai ar Birštonas, kuriame taip pat vykdo veiklą, nėra dideli miestai, tačiau ne visi žmonės juos gali ar paprasčiausiai nori apeiti pėsčiomis. Be to, nemažai žmonių gyvena ir užmiestyje, tad susisiekimas su miestu jiems yra sudėtingas. Siekiant patenkinti įvairius žmonių poreikius, įsigytas automobilis „VW Touareg“, pasižymintis didesniu pravažumu, tad kiekvienas klientas gali būti tikras, jog bus nuvežtas ten, kur pageidauja, net ir į sunkiai privažiuojamas vietas.

Išskirtinumas slypi detalėse
Paklaustas, kuo „Asidus Special Taksi“ filosofija skiriasi nuo kitų šios paslaugos teikėjų, įmonės savininkas net nedvejoja, jog pagrindis skirtumas – tai naujas ir unikalus požiūris į taksi paslaugas. „Mes nepardavinėjame vien tik taksi paslaugų, mes parduodame žmonėms užtikrintumo jausmą, kad jie saugiai ir patogiai pasieks savo tikslą. Mums svarbūs kiekvieno kliento poreikiai ir pagrindinis mūsų tikslas – įgyvendinti juos kaip įmanoma geriau. Ypatingas taksi – ypatingiems Prienų rajono gyventojams bei svečiams“, – tvirtina įmonės vadovas. Mindaugo nuomone, šia paslauga naudotis verta dar ir dėl to, jog, kai nereikia vairuoti pačiam, galima prasmingai išnaudoti savo laiką. Anot jo, kelionės metu žmogus gali ir dirbti, ir ilsėtis: naudotis planšetiniu kompiuteriu su nemokamu Wi-Fi, skaityti knygą, naudotis ausinukais. Ilgesnėse kelionėse klientams suteikiamos kaklo pagalvės bei ausų kištukai, kad žmonės galėtų pailsėti.

Atsiliepimai skatina judėti į priekį
Nors įmonė paslaugas pradėjo teikti tik gruodžio mėnesį, pasak Mindaugo, galima pasidžiaugti, jog susidomėjimo sulaukta ne tik iš Prienų rajono gyventojų, bet ir svečių, kurie teigė, kad tokio taksi neturi net Vilniaus oro uostas.
Teigiami atsiliepimai ne tik džiugina, bet ir skatina tobulėti bei plėstis, todėl M. Šalčius neslepia, jog jau kuria ateities planus. Šiuo metu daug dėmesio skiriama bendradarbiavimui su restoranais, kavinėmis, viešbučiais bei stengiamasi išsiaiškinti šių įstaigų klientų norus, kad įmonė galėtų suteikti tai, ko jie pageidauja. Be to, nors „Asidus“ jau turi du automobilius, planuose yra įsigyti ir trečiąjį, kuris, kaip tikisi Mindaugas, bus varomas elektra.

Prieinama kaina, patogus iškvietimas
„Asidus“ taksi kaina prieinama visiems: įsėdimo mokestis – 0,50 Eur, kilometro kaina įprastomis dienomis (dieną) – 1 Eur, naktį – 1,70 Eur, o šventinėmis dienomis – 1,50 Eur. Išsikviesti „Asidus“ taksi galima telefonu +37065002222 arba socialiniame tinkle „Facebook“ – „Asidus“ https://www.facebook.com/AsidusTaksi. Dažnai „Asidus“ laukia Jūsų prie taksi stotelės Vytauto g. 18, Prienai.
Rimantė Jančauskaitė

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

1 komentaras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *