Kalėdinės dirbtuvės ir susitikimas su Kalėdų seneliu

Gruodžio 26 d. Birštono moterų socialdemokračių klubas, tęsdamas tradiciją, surengė Birštono savivaldybės daugiavaikėms šeimoms ir šeimoms, auginančioms vaikus su negalia, kalėdinį stebuklą – šventinę eglutę.


Žaismingai pasipuošę Kalėdų senelio padėjėjai mokė vaikus gaminti muzikos instrumentus ir dekoruoti kalėdinius saldumynus, o išbandę Kalėdų senelio dirbtuves visi apgaubti kalėdinės nuotaikos susibūrė žiūrėti „Pepės vilaitės“ emocinio intelekto ugdymui skirto vaidinimo „Širdies reikalai prieš Kalėdas“, sukurto pagal Š.Baltrušaitienės knygą „Kaip kiškis jausmus pažino“. Pepė Ilgakojinė ir Klounytė La prisipažino jaučiančios įvairius jausmus ir pasidalino savo atrastais būdais, ką su tais jausmais daryti: nuliūdus – pasikalbėti, o pyktį galima išpūsti į balionėlį ir kt. Žaismingas ir nuoširdus pokalbis apie jausmus, kuriuos visi jaučiame, suartino ir subūrė nuostabiam stebuklo laukimui: Kalėdų senelio pasirodymui, kurio vaikai laukė žaisdami smagius, pačios Pepės sugalvotus žaidimus. Pasirodęs Kalėdų senelis visus labai nudžiugino, vaikai padėjo jam nešti pilną dovanų maišą ir senelis jas vaikams išdalino.
Renginio pradžioje visus susirinkusius pasveikino LSDP Birštono skyriaus pirmininkė, Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė ir Birštono moterų socialdemokračių skyriaus pirmininkė Alina Jaskūnienė. Anot jų, didžiulė laimė yra kurti ir dovanoti šventę kitiems, matyti džiaugsmingas vaikų akis, jų nuoširdų susidomėjimą, dalyvavimą.
LSDMS Birštono klubo moterys džiaugiasi kurdamos ir augindamos šią gražią tradiciją ir nuoširdžiai dėkoja visiems prisidėjusiems: restoranui „Old Town grill“, kavinėms „Skonių svetainė“ ir „Audenis“, sanatorijai „Versmė“ bei verslininkams Ervinui Marčiulioniui ir Vytautui Jokimui.
LSDP skyriaus informacija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *