Adventinė popietė klube „Viltis gyventi“

Adventas – susikaupimo, ramybės ir apmąstymo metas. Susirinkę į popietę, kurią organizavo klubo pirmininkė Angelė Kederienė ir jai talkininkaujanti Nijolė Dusevičienė, Birštono onkologinių ligonių klubo „Viltis gyventi“ nariai dėkojo Dievui ir gamtai už metų malones ir dosnumą, o artimiesiems – už paramą ir meilę.


Klubo pirmininkė į susirinkusiuosius kreipėsi sakydama: „Artėjant Kalėdų stebuklui trumpam stabtelėkime, pabūkime tyloje su savo mintimis. Gal giliai širdyje dar slypi neišsakyti žodžiai tiems, kuriems jų labiausiai reikia – reikia kaip vilties ir jėgų naujai dienai. Suraskime laiko apkabinti artimus, brangius žmones, nusišypsokime praeiviams ir pasistenkime uždegti gėrio žvakeles kitų širdyse.“
Popietės metu prie kavos, arbatos puodelio buvo aptarta, pasidžiaugta nuveiktais darbais, kurių per metus būta tikrai nemažai. Tai susitikimai, paskaitos, ekskursijos, išvykos į edukacijas, dalyvavimas konferencijose, skirtose onkologinių ligų prevencijai.
Nebuvo pamiršti ir klubo jubiliatai bei senbuviai. Jie buvo pasveikinti, įteiktos atminimo dovanėlės. Nuotaikai pakelti žaidėme žaidimus.

Dvasinio apsivalymo akimirkas tegul įprasmina šie mano žodžiai:
Šventų Kalėdų ankstų rytą
Užgimęs Kristus mūsų širdyse
Primins visai žmonijai, kad darytų
Vien tiktai gera savo namuose.
Kad ši nežemiška šviesa negestų,
Išraukim pykčio daigą iš širdies.
Tegul ten amžiams pasilieka Kristus
Linkėdamas ramybės mums visiems.
Ona Valerija Grybauskienė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *