Konkursas „Sužibėk”: gražiausią Kalėdų dekoraciją išrinkime visi kartu!

Jei laiką, kurį prieš šventes praleidžiame parduotuvėse, skirtume kūrybai, ko gero, daugelis sukurtume nuostabių kalėdinių stebuklų. Daugybės jų sulaukė ir Alytaus regiono atliekų tvarkymo centras (ARATC), paskelbęs kalėdinių dekoracijų konkursą „Sužibėk“.

Daugiau kaip 60 autorių ir jų grupių konkursui atsiuntė per šimtą dekoracijų, sukurtų iš įvairiausių naudotų daiktų: tetrapako pakuočių, senų žurnalų, drabužių, kompaktinių diskų, siūlų, tualetinio popieriaus ritinėlių, net nukirptų plaukų ir kitų!

Dekoracijas kūrė vaikai ir suaugę, buvo atsiųsta kelių asmenų grupių ir individualiai sukurtų darbų.

„Esame tiesiog sužavėti žmonių kūrybiškumu, aktyvumu, o labiausia – jų noru gyventi daiktų neperpildytame pasaulyje ir gebėjimu iš seno kurti nauja“, – sakė ARATC Aplinkosauginio ugdymo ir pakartotinio naudojimo padalinio vadovė Agnė Jučienė.

Ji pasidžiaugė, kad visi atsiųsti darbai atitiko konkurso nuostatus, tad vertinimo komisija išrinks kalėdiškiausios, originaliausios ir išmaniausios dekoracijų kūrėjus. Bet pareikšti savo nuomonę gali kiekvienas, balsuodamas už jam labiausia patikusią dekoraciją TikoTiks Facebook‘o profilyje:

https://www.facebook.com/TikoTiks-100338704778439/photos/?tab=album&album_id=116167043195605

Daugiausia balsų surinkusios dekoracijos autorius ir komisijos išrinktų dekoracijų kūrėjai bus apdovanoti „TikoTiks“ centre rengiamos kalėdinės popietės metu. Kalbama, kad popietėje apsilankys ir Kalėdų senis, kuris be prizų ir malonių staigmenų žada nepalikti visų konkurso dalyvių.

Balsuokite už jums labiausia patikusią dekoraciją ir pasitikite Kalėdas kurdami!

Daugiau informacijos
Agnė Jučienė, ARATC Aplinkosauginio ugdymo ir pakartotinio naudojimo padalinio vadovė
Mob. Tel. +370 659 81933  

Rubrikoje Aplinkosauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *