Jaunieji šauliai minėjo Konstitucijos dieną

Tradiciškai Prienų 206 kuopos jaunieji šauliai susirinko Jiezno gimnazijoje, norėdami paminėti Konstitucijos dieną. Šia proga jau daugelį metų organizuojamos sportinės varžybos: stalo teniso, baudų metimo ir smiginio. Jiezno gimnazijos šauliukai sulaukė bendraamžių iš Balbieriškio pagr. mokyklos (būrelio vadovas Kęstutis Žilinskas), Pakuonio pagr. mokyklos (vadovas Dalius Juodsnukis), Stakliškių gimnazijos (būrelio vadovas Gintautas Sodaitis) ir „Žiburio“ gimnazijos (mokytojas Vytas Blekaitis).


Stalo teniso rungtyje auksą iškovojo žiburiečiai, sidabras atiteko balbieriškiečiams, o bronza teko tenkintis jiezniškiams (teisėjas Kęstutis Žilinskas). Baudų metime pirmi vėl buvo prieniečiai, antri – Stakliškių šauliukai, treti – šeimininkai (teisėjas Saulius Šimanskas). Smiginio rungtyje, kaip ir pernai, pirmavo Jiezno šauliukai, sidabrą iškovojo pakuoniškiai, o bronza atiteko Balbieriškio jaunimui (teisėja Laimutė Grigaliūnienė).
Susumavus rezultatus, buvo nustatyti individualių rezultatų nugalėtojai: baudų metime bronza pasipuošė jiezniškis Erikas Kandrotas, sidabras atiteko stakliškiečiui Giedriui Paulauskui, o aukso savininku tapo prienietis Gytis Gelažauskas. Smiginio lyderiai buvo jiezniškiai – aukso medalio laimėtojas Benas Trabuševskis, tik vienu tašku nuo jo atsiliko Tomas Kuncevičius (sidabras), bronzos medalio nugalėtojas – Lukas Bucevičius iš Balbieriškio.
Sveikinimo žodį tarė gimnazijos direktorė Neringa Zujienė. Džiugu, kad varžybas aplankė ir svarų žodį tarė mūsų rinktinės vadas Vytautas Žymančius. Jiedu drauge padėjo įteikti laimėtojams apdovanojimus.
Sigitas Žalys
Prienų 206 kuopos
vado pavaduotojas

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *