Verslo bendruomenė pasigenda aktyvesnio bendradarbiavimo

Praėjusią savaitę vykusiame Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Prienų atstovybės narių susirinkime aptartos tolimesnės veiklos bei bendradarbiavimo su rajono savivaldybe bei kitomis organizacijomis perspektyvos.
Verslo bendruomenė į naujos sudėties Prienų rajono savivaldybės verslo tarybą delegavo atstovybės vadovę, UAB „Ekofrisa“ direktorę Liną Dužinskienę, UAB „Doleta“ vadovą Vytautą Silevičių, UAB „Aroma Rex“ direktorių Rimvydą Skorupskį ir UAB „Kielius“ vadovą Adomą Kielių.
Verslininkai taip pat norėtų turėti savo atstovus Saugaus eismo ir Verslo rėmimo fondo komisijose. Jeigu savivaldybėje tam būtų pritarta, Saugaus eismo komisijos veikloje dalyvautų UAB „Hidrosta“ generalinis direktorius Valdas Paulauskas, o Verslo rėmimo – UAB „Alvydo verslas“ vadovas Alvydas Grušelionis.
Posėdyje taip pat pritarta ir konkurso „Sukurta Prienų krašte“ organizavimui, kalbėta apie kitas iniciatyvas bei bendravimo formatus. Susirinkimo dalyvių nuomone, verslo bendruomenės balsas rajone turi būti garsesnis ir labiau girdimas, o verslininkai prisimenami ne tik tuomet, kai reikia paramos.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *