Pagerbti rajono socialiniai darbuotojai ir savanoriai

Kasmet rugsėjo 27-ąją minima Lietuvos socialinių darbuotojų diena. Ta proga Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vyko šventinis renginys, į kurį buvo pakviesti šios srities darbuotojai, dirbantys Socialinių paslaugų centre, seniūnijose, savivaldybėje, globos ir kitose įstaigose. Jiems dėkota už sunkų ir kantrų darbą, globojamiems žmonėms dalinamą širdžių šilumą ir atjautą, linkėta stiprios sveikatos, kantrybės, tolerancijos ir prasmingų darbų. Susirinkusieji galėjo atsipūsti nuo kasdienybės prie kavos puodelio, pasidžiaugti pagerbtais kolegomis, pabendrauti tarpusavyje, pasiklausyti ansamblio „Inmezzo“ koncerto.

Mero padėkos raštais apdovanoti rajono socialiniai darbuotojai. Tarp jų – ir Geriausia socialine darbuotoja 2019 m. pripažinta Rita Grušelionienė.

Su profesine švente socialinius darbuotojus pasveikino Prienų rajono meras Alvydas Vaicekauskas ir Savivaldybės administracijos direktorė Jūratė Zailskienė, Socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vedėja Sandra Mekionienė, LR Seimo nario Andriaus Palionio padėjėja Regina Juočiūnienė. 

Tradiciškai buvo paskelbti konkurso „Geriausias socialinis darbuotojas“ rezultatai. Geriausia 2019 metų socialine darbuotoja paskelbta Rita Grušelionienė – Jiezno paramos šeimai centro socialinio darbuotojo padėjėja. Meras A.Vaicekauskas jai skyrė padėką už ilgametį profesionalų darbą, geranoriškumą ir kantrybę, dirbant su vaikais, ir įteikė piniginę premiją.
Jiezno paramos šeimai centro, buvusių Jiezno globos namų, vadovės Jūratės Virginijos Žukauskienės teigimu, Rita Grušelionienė įstaigoje dirba 32 metus, yra geranoriška ir kantri, randa paguodos žodžių tėvelių išsiilgusiems mažiesiems, pareigas atlieka atsakingai ir kruopščiai. Jos pareigos – rūpintis globojamais mažiausiais ugdytiniais nakties metu.
Meras savo padėkas taip pat skyrė Ritai Lenčiausienei ir Laimai Valkauskienei – Prienų socialinių paslaugų centro socialinio darbuotojo padėjėjoms; Ritai Vaškevičienei – Socialinių paslaugų centro socialinei darbuotojai; Gintui Mikalauskui – Prienų globos namų socialiniam darbuotojui; Valei Gustaitienei – Prienų globos namų socialinio darbuotojo padėjėjai; Rasmai Galinskienei – Prienų rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vyriausiajai specialistei.
Administracijos direktorės Jūratės Zailskienės padėkomis apdovanoti tie socialinės srities darbuotojai, kurie kas dieną ir mažus dalykus atlieka su didele meile, yra paslaugūs, nuoširdūs, atsakingi kitiems bendruomenės nariams, tai – Inga Kimbirauskienė, Socialinių paslaugų centro užimtumo specialistė; Jūratė Pagirskaitė, Jiezno paramos šeimai centro socialinė darbuotoja; Daivutė Tamulaitiene, Savivaldybės administracijos Šilavoto seniūnijos specialistė. J.Zailskienė padėkojo ir Prienų jaunųjų maltiečių grupės savanorėms – Ainorai Brūzgaitei, Gabrielei Tarasevičiūtei, Patricijai Ruseckaitei ir Martynai Vaitkūnaitei už gerus darbus, už ištiestą pagalbos ranką, šiltą žodį, nuoširdžią šypseną to reikalingiems žmonėms.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *