Prienų „CBet“ komanda pasiruošusi kovų sezonui

Po pasiruošimo laukiančiam įtemptam LKL kovų sezonui, sužaidusi kelias draugiškas rungtynes ir išbandžiusi žaidėjus, Prienų „CBet“ komanda rugsėjo 18 d. „Vytautas Mineral SPA“ sveikatingumo centre oficialiai pristatė savo sudėtį, trenerių štabą ir rėmėjus.

Klubo direktorius Adomas Kubilius pažymėjo, jog Prienų komanda šį sezoną pasitinka visiškai atsinaujinusi – naujas pavadinimas, naujas generalinis rėmėjas, naujas treneris ir nauji veidai. Jis vylėsi, kad komanda stos į pergalių kelią ir pratęs įsimintiną Prienų krepšinio istoriją. Jis pacitavo po Pasaulio krepšinio čempionato jam įsiminusius ispanų rinktinės vedlio Ricky Rubio žodžius: „Esame komanda, kuri turi didelę širdį, mes esame tarsi šeima, ir tai liks puikiu prisiminimu. Tai kur kas daugiau nei pergalė čempionate.“ A.Kubilius komandos žaidėjams, treneriams, rėmėjams ir sau palinkėjo panašiai jaustis 2019 – 2020 m. Lietuvos krepšinio čempionatui baigiantis.

Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas pasidžiaugė suburta kaip niekad jauna ir perspektyvia komanda ir išsakė lūkestį, kad ekipą lydėtų darna ir sėkmė. Generalinis klubo rėmėjas UAB „Tete-a-Tete“ kazino direktorius Olegas Smirnovas kalbėjo apie komandos ir rėmėjų laukiančius naujus iššūkius bei linkėjo komandai pergalių. Klubo prezidentas Vidmantas Žiemelis buvo konkretesnis – jis įžvelgė didelį jaunų žaidėjų potencialą, sakydamas, jog jiems Prienų komanda su patyrusiais vedliais, vyresniais krepšininkais ir treneriais Mantu Šerniumi, Dainiumi Šalenga, taps sėkmingu karjeros startu. Jo manymu, jau pasiruošimo laikotarpiu komanda pademonstravo, jog artėjančioms kovoms yra nusiteikusi labai rimtai. „Tačiau neprognozuokime, kokią vietą komanda užims, mažiau kalbėkime, o daugiau dirbkime, kaip tai darė Arvydas Sabonis,“ – akcentavo V. Žiemelis, linkėdamas gero sezono.

Po trumpos įžangos visi Prienų „CBet“ žaidėjai po vieną buvo pakviesti į priekį, komandos rėmėjai, Prienų rajono savivaldybės, įvairių verslo įmonių vadovai ir atstovai, jiems įteikė marškinėlius su startiniais numeriais. Prienų „CBet“ komandai šį sezoną atstovaus Tomas Digbeu (numeris – 0), Arnas Velička (1), Martynas Varnas (3), Lukas Uleckas (4), Gediminas Maceina (5), Skylaras Spenceris (6), Devonas Van Oostrumas (7), Mindaugas Lukauskis (8), Karolis Guščikas (10), Vaidas Čepukaitis (14), Ernestas Mankauskas (18), Regimantas Miniotas (22).

Be vyr. trenerio Manto Šerniaus ir jo asistento Dainiaus Šalengos, komandai treniruotėse ir varžybose padės Marius Leonavičius (trenerio asistentas), Lukas Dzimidas (fizinio pasiruošimo treneris), Robertas Narkus (gydytojas).

Prienų krepšinio sporto klubas nusiteikęs skirti didesnį dėmesį bei paramą ir Regionų krepšinio lygoje žaisiančiai Prienų KKSC komandai, treniruojamai Pauliaus Ivanausko. Šios komandos krepšininkams taip pat buvo įteikti sportiniai marškinėliai, abi komandos su rėmėjais, šokėjomis, kitais pagalbininkais įsiamžino bendroje nuotraukoje.

Prienų „CBet“ komanda naująjį Lietuvos krepšinio lygos sezoną pradeda rugsėjo 21 d. išvykoje su „Lietkabeliu“, o rugsėjo 24 d. 18.30 val. namuose priims Vilniaus „Ryto“ komandą.

Dalė Lazauskienė

Autorės nuotraukos

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *