Kviečiame teikti siūlymus dėl eismo srautų valdymo ir senamiesčio gatvių rekonstrukcijos Birštono kurorte

Atsižvelgiant į išaugusius turistų srautus, automobilių, dviračių, elektrinių paspirtukų eismo Birštono kurorte intensyvumą, Birštono savivaldybėje šiuo metu yra rengiamas Senamiesčio gatvių (Vaižganto, Muziejaus, Vytauto ir Tulpių) rekonstrukcijos (sutvarkymo) projektas. Taip pat pradedama rengti eismo valdymo (reguliavimo) tvarka. Birštonas – ekologiškas kurortas, todėl, įgyvendinant projektus, siekiama laikytis darnaus judumo ir eismo saugumo principų, moderniais, gamtą tausojančiais būdais spręsti iššūkius, susijusius su eismo organizavimu mieste.


Ruošiant senamiesčio gatvių rekonstrukcijos projektą, atsižvelgsime į Jūsų pasiūlymus, todėl kviečiame būti labai aktyviems. Rengiant eismo valdymo tvarką, planuojama numatyti apmokestintas automobilių parkavimo vietas, pėsčiųjų zonas, dalyje gatvių riboti eismą arba parkavimą, numatyti vienos krypties eismą ir t.t.
Kol projektai yra rengiami, maloniai kviečiame Birštono savivaldybės gyventojus, verslo atstovus teikti pasiūlymus dėl Birštono senamiesčio gatvių rekonstrukcijos projekto ir dėl „Eismo reguliavimo studijos“. Pasiūlymų laukiama el. paštu: architektai@birstonas.lt.
Taip pat maloniai kviečiame atvykti į Savivaldybę ir savo pasiūlymus pateikti gyvai Ūkio, turto ir kaimo plėtros skyriaus arba Architektūros ir kraštotvarkos skyrių specialistams.
Dėkojame ir laukiame Jūsų!
Birštono savivaldybės informacija

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *